Kulda atzīmējas ar kārtējo rezultatīvo piespēli DEL čempionātā

CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kulda
Artūrs Kulda Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas aizsargs Artūrs Kulda pirmdien Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētā komanda Nirnbergas "Ice Tigers" piedzīvoja zaudējumu.

"Ice Tigers" mājās ar 1:3 (0:1, 1:0, 0:2) piekāpās Berlīnes "Eisbaren".

Kulda rezultatīvi piespēlēja otrā perioda 15.minūtē, kad Daniels Šmolcs realizēja skaitlisko vairākumu un panāca 1:1. 

Latvijas aizsargs šajā spēlē laukumā pavadīja 19 minūtes un 23 sekundes, kuru laikā reizi bloķēja metienu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Dienu iepriekš Kulda ar divām rezultatīvām piespēlēm sekmēja komandas uzvaru ar 3:1 pret Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins".

"Ice Tigers" ar 23 punktiem 29 spēlēs Dienvidu grupā ieņem pārliecinoši pēdējo jeb septīto vietu.

32 gadus vecais Kulda šosezon 24 mačos izpildījis 13 rezultatīvas piespēles, sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -3 un bloķējis 29 metienus, bet vārtus nav guvis.

Citā spēlē triju latviešu pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" komanda viesos ar 2:9 (1:4, 0:0, 1:5) zaudēja Minhenes "Red Bull".

Aizsargs Kristofers Bindulis nospēlēja 20 minūtes un četras sekundes, kuru laikā reizi meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Pieredzējušais Mārtiņš Karsums laukumā pavadīja 12 minūtes un 30 sekundes, nopelnot negatīvu lietderību -4. Tikmēr Filips Buncis nospēlēja 13 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā reizi meta pa vārtiem, vienreiz bloķēja pretinieka mesto ripu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Uzvarētāju labā divus vārtus un rezultatīvu piespēli nopelnīja Janiks Zeidenbergs, bet 1+2 pievienoja Ītans Pravs.

Krēfeldes komanda ar 15 punktiem 28 mačos Ziemeļu grupā ieņem pēdējo jeb septīto vietu.

DEL regulārajā čempionātā 14 komandas sadalītas divās grupās - Ziemeļu un Dienvidu. Savas grupas ietvaros komandas aizvadīs četras savstarpējās spēles, bet ar otras grupas vienībām būs pa diviem savstarpējiem mačiem. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras grupas četras spēcīgākās komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu