Freiberga komanda nonāk soļa attālumā no Čehijas ekstralīgas fināla

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Freibergs
Ralfs Freibergs Foto: www.hcocelari.cz

Latvijas aizsargs Ralfs Freibergs svētdien palīdzēja savai komandai Tršinecas "Ocelārži" izcīnīt uzvaru Čehijas ekstralīgas pusfināla piektajā spēlē.

Tršinecas "Ocelārži" mājās ar 3:0 (1:0, 2:0, 0:0) uzvarēja Māra Bičevska pārstāvēto "Mlada Boleslav", kas sērijā līdz trim uzvarām ir iedzinējos ar 2-3.

Freibergs laukumā pavadīja piecas minūtes un 31 sekundi, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Viesu komandā Bičevskis nospēlēja 17 minūtes un 47 sekundes, to laikā uzvarot astoņus no 20 iemetieniem. Tāpat viņš nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar neitrālu lietderību.

Tršinecas komandā vārtus guva Petrs Vrāna, Martins Ružička, kuram arī rezultatīva piespēle un Mihals Špačeks.

Otrā pusfinālā Liberecas "Bili Tygri" ar 3-1 uzvar Prāgas "Sparta".

"Mlada Boleslav" un "Ocelārži" no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas bija brīva. Pirmo kārtu nepārvarēja Oskara Cibuļska un Uvja Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield". Gunta Galviņa pārstāvētā komanda Ostravas "Vītkovice Ridera" sērijā ar 1-3 zaudēja Brno "Kometa".

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas, no kurām četras pirmās nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, nākamās astoņas sacentās astotdaļfinālā, bet divas pēdējās "play-off" neiekļuva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu