Freiberga vārti neglābj "Ocelārži" no septītās spēles Čehijas ekstralīgas pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Freibergs
Ralfs Freibergs Foto: www.hcocelari.cz

Latvijas hokejists Ralfs Freibergs otrdien guva vārtus Čehijas ekstralīgas sestajā pusfināla spēlē, bet viņa pārstāvētā komanda Tršinecas "Ocelārži" piedzīvoja zaudējumu.

Tršinecas "Ocelārži" viesos ar 2:4 (0:1, 1:2, 1:1) zaudēja Māra Bičevska pārstāvētajai "Mlada Boleslav", kas sērijā līdz četrām uzvarām panāca neizšķirtu 3-3.

Freibergs savas komandas otros vārtus guva trešā perioda desmitajā minūtē, tobrīd panākot 2:3. Aizsargs laukumā nospēlēja desmit minūtes un 58 sekundes, kuru laikā reizi meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

Bičevskis šajā spēlē laukumā pavadīja 19 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja 11 no 24 iemetieniem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Uzvaras vārtus "Mlada Boleslav" komandā otrā perioda pēdējā minūtē guva Ondržejs Najmans. Pāvels Kousals uzvarētāju labā iemeta divus vārtus.

Otrā pusfinālā Liberecas "Bili Tygri" ar 3-2 uzvar Prāgas "Sparta".

"Mlada Boleslav" un "Ocelārži" no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas bija brīva. Pirmo kārtu nepārvarēja Oskara Cibuļska un Uvja Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield". Gunta Galviņa pārstāvētā komanda Ostravas "Vītkovice Ridera" sērijā ar 1-3 zaudēja Brno "Kometa".

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas, no kurām četras pirmās nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, nākamās astoņas sacentās astotdaļfinālā, bet divas pēdējās "play-off" neiekļuva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu