Nogalinātais futbola aģents Bezzubovs darbojies atklāti un solījumus pildījis (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Latvijas Futbola federācija

Trešdien Purvciemā nogalinātais futbola aģents Romāns Bezzubovs darbojies atklāti un savus solījumus pildījis, sarunā ar Latvijas Radio norādīja futbola zinātājs Ilvars Koscinkevičs un RFS kluba ģenerāldirektors Māris Verpakovskis. 

Bezzubovs dzīvību zaudēja trešdienas rīta pusē Purvciemā. Valsts policija izvērsusi plašus uzbrucēju meklēšanas pasākumus. Noziegums vēl nav atklāts. 

Latvijas Futbola federācija (LFF) iepriekš vēstīja, ka Bezzubovs bijis enerģisks un spējīgs cilvēks ar plašu izpratni par futbola norisēm. Viņš bijis ar plašu kontaktu loku.

"Viņš [Bezzubovs] atklāti darbojās, viņam bija savs uzņēmums, saprotu, kopā ar kādu, un viņš mēģināja spēlētājus no vienas komandas uz otru pārvirzīt," Latvijas Radio teica Koscinkevičs. "Katrā ziņā Latvijas futbolā naudas neapgrozās tik lielas, manuprāt, īpaši par kādiem transfēriem un tamlīdzīgām lietām, lai darītu ko tādu."

Bezzubovs vadīja aģentūru "BR-Sport Agency". Aģentūras esošo un bijušo klientu lokā ir tādi spēlētāji kā Aleksejs Grjaznovs, Jānis Grīnbergs, Vladislavs Soloveičiks, Bogdans Samoilovs, Vladislavs Gabovs, Aleksandrs Fertovs, Andrejs Kožuhars, Mikola Musolitins un Vitālijs Jagodinskis, kurš bija arī nogalinātā aģenta draugs. 

Viņa pakalpojumus izmantojuši arī vairāki citi izlases spēlētāji.

Verpakovskis pastāstīja Latvijas Radio izteicās, ka pārrunas ar Bezzubova klientiem allaž noritējušas profesionāli, bet solījumi pildīti.

"Ļoti labi sekmējās," kluba sadarbību ar Bezzubovu raksturoja Verpakovskis. "Romāns tiešām pārstāvēja Vitāliju Jagodinski un katrreiz, kā mēs parakstījām līgumu, visas sarunas notika caur viņu. Principā korekti tika pildīts gan no mūsu [RFS], gan Romāna, gan Vitālija."

Verpakovskis norādīja, ka Bezzubovs zinājis savu darbu un profesionālā jomā nekādu problēmu sadarbībā nebija. Vienmēr tika sarunāti jauni līgumi un solījumi tikta pildīti.

Foto: Bezzubova slepkavībā izmantotā automašīna atrasta sadegusi Mežaparkā

Pats Bezzubovs savas spēlētāja karjeras laikā spēlēja "Policijas FK" (vēlāk - PFK/"Daugava"), "Jūrmala", Kuldīgas "Venta" un "Jūrmala-VV" klubos Latvijā, kā arī Albānijas vienībā Balši "Bylis". Viņš savulaik pārstāvēja arī Latvijas jaunatnes izlases.

Firmas.lv informācija liecina, ka Bezzubovam ar Viktoriju Mogiļeviču pieder SIA "BR-sport agency". Uzņēmums 2019.gadā apgrozīja 1 750 eiro un strādāja ar 7 688 eiro zaudējumiem. Informācija par pagājušo gadu nav pieejama. Uzņēmuma juridiskā adrese ir netālu no nozieguma vietas Purvciemā Zvaigznāja gatvē 4-13.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu