Freiberga komanda uzvar arī otrajā Čehijas čempionāta finālspēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Freibergs
Ralfs Freibergs Foto: www.hcocelari.cz

Latvijas aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" pirmdien izcīnīja uzvaru Čehijas hokeja čempionāta fināla otrajā spēlē.

"Ocelārži" savā laukumā ar 3:1 (0:0, 2:0, 1:1) uzvarēja Liberecas "Bili Tygri", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-0. 

Dienu iepriekš pirmajā finālsērijas mačā Freiberga pārstāvētā komanda uzvarēja ar 6:2, aizsargam izceļoties ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Pirmdien Freibergs laukumā pavadīja 15 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā reizi meta pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu. 

Vārtus uzvarētāju rindās guva Petrs Vrāna, Milošs Romans un Džeks Rodevalds. Vienīgos vārtus viesu komandā iemeta Mihals Burils.

Trešo spēli finālsērijā abi klubi aizvadīs ceturtdien.

"Mlada Boleslav" un "Ocelārži" no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas bija brīva. Pirmo kārtu nepārvarēja Oskara Cibuļska un Uvja Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield". Gunta Galviņa pārstāvētā komanda Ostravas "Vītkovice Ridera" sērijā ar 1-3 zaudēja Brno "Kometa".

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas, no kurām četras pirmās nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, nākamās astoņas sacentās astotdaļfinālā, bet divas pēdējās "play-off" neiekļuva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu