Šipačovs: Man ar Znaroku konflikta nebija

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vadims Šipačovs (vidū) un Oļegs Znaroks.
Vadims Šipačovs (vidū) un Oļegs Znaroks. Foto: sport-express.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" līderim Vadimam Šipačovam nekad neesot bijis konflikta ar treneri Oļegu Znaroku, spēlētājs pauda intervijā medijam "Sport-Ekspress".

Šipačovs pagājušajā nedēļā parakstīja trīs gadu līgumu ar līdzšinējo klubu Maskavas "Dinamo". Tas notika īsi pēc tam, kad par šīs vienības galveno treneri pēdējā brīdī tomēr nekļuva Znaroks.

Šipačovs intervijā "Sport-Ekspress" gan kliedējis baumas par to, ka viņam būtu nesaskaņas ar treneri, kura vadībā uzbrucējs spēlēja Sanktpēterburgas SKA un Krievijas izlasē.

"Nekāda konflikta man ar viņu nebija. Mēs arī tagad ik pa laikam sazināmies un aprunājamies. Jau nedēļu vai pusotru pirms runām par Znaroka kļūšanu par "Dinamo" galveno treneri diskutējām par jauno līgumu. Vienkārši tobrīd ar ģimeni aizbraucu atpūsties," pauda hokejists.

Uzbrucējs Maskavas "Dinamo" pievienojās 2018. gadā. Kopš tā laika viņš 216 spēlēs izcēlies ar 223 rezultativitātes punktiem (63+160). 

34 gadus vecais Šipačovs KHL čempionātā ir Maskavas "Dinamo" visu laiku labākais vārtu guvējs un piespēlētājs. 

Iepriekš laikraksts "Sport-Express" vēstīja, ka viņš ir šīs sezonas vislabāk pelnošais hokejists līgā. Sezonas laikā Krievijas centra uzbrucējs saņemot 1,3 miljonus eiro. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu