Freibergam rezultatīva piespēle uzvaras vārtos, "Ocelārži" nonāk soli no Čehijas zelta

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Freibergs
Ralfs Freibergs Foto: www.hcocelari.cz

Latvijas aizsargs Ralfs Freibergs piektdien Čehijas ekstralīgas finālsērijas ceturtajā spēlē rezultatīvi piespēlēja uzvaras vārtu guvumā, palīdzēdams Tršinecas "Ocelārži" nonākt soļa attālumā no čempiontitula.

"Ocelārži" viesos ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Liberecas "Bili Tygri", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-1.

Freibergs rezultatīvi piespēlēja papildlaika desmitajā minūtē, uzvaras vārtus gūstot Matejam Stranskim.

Aizsargs šajā spēlē laukumā pavadīja 20 minūtes un četras sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Nākamo spēli, kas, iespējams, Čehijas ekstralīgas finālsērijā būs pēdējā, abas komandas aizvadīs pirmdien.

"Mlada Boleslav" un "Ocelārži" no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas bija brīva. Pirmo kārtu nepārvarēja Oskara Cibuļska un Uvja Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield". Gunta Galviņa pārstāvētā komanda Ostravas "Vītkovice Ridera" sērijā ar 1-3 zaudēja Brno "Kometa".

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas, no kurām četras pirmās nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, nākamās astoņas sacentās astotdaļfinālā, bet divas pēdējās "play-off" neiekļuva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu