Boksa leģenda Meivezers cīnīsies pret "YouTube" zvaigzni Polu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Floids Meivezers un Logans Pols
Floids Meivezers un Logans Pols Foto: AFP/SCANPIX

Pieckārtējais pasaules čempions boksā Floids Meivezers atgriezīsies ringā un cīnīsies pret "YouTube" zvaigzni Loganu Polu, vēsta ESPN. Cīņa paredzēta 6. jūnijā Maiami, ASV. 

"Logans Pols ar mani cīnīsies "Hard Rock" stadionā. "Mayweather Promotions", "Fanmio" un "Showtime" sadarbosies, lai sniegtu jums episku pasākumu," savā "Instagram" kontā paziņoja Meivezers.

Cīņa bija paredzēta jau februārī. Jaunākajā paziņojumā gan nav precizēts, cik raundi plānoti un kāda izmēra cimdus paredzēts vilkt. Organizatori gan sola drīzumā paziņot cīņas detaļas.

Patlaban 44 gadus vecais Meivezers noslēdza savu spilgto boksera karjeru ar perfektu bilanci - 50 uzvaras 50 cīņās. Noslēdzošais duelis bija 2017. gadā pret jauktās cīņu mākslas zvaigzni (MMA) īru Konoru Makgregoru.

Meivezers karjerā par pasaules čempionu boksā kļuva piecās dažādās svara kategorijās, no kurām lielākā jeb smagākā bija "middleweight" (vidējais svars, līdz 72,6 kg).

26 gadus vecais Pols aizvadījis vienu boksa cīņu, 2019. gadā piekāpjoties citai "YouTube" zvaigznei KSI (Olajide Olayinka Williams "JJ" Olatunji) no Lielbritānijas.

Pols ir ievērojami garāks nekā Meivezers, viņu auguma parametri ir attiecīgi apmēram 1,88 metri un 1,73 metri.

Jau vēstīts, ka nesen Pola brālis Džeiks, kurš arī ir "jūtūberis", uzveica kādreizējo "Ultimate Fighting Championship" (UFC) cīkstoni Benu Askrenu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu