Džordans atklāj, ko viņam pēdējā īsziņā pirms nāves rakstījis Kobe

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules basketbola leģenda Maikls Džordans Ziemeļamerikas medijam ESPN atklājis, ko viņam pēdējā sarakstē pirms nāves paudis pāragri mūžībā aizgājušais Kobe Braients.

Džordans sestdien ar savu runu uzņems Braientu Basketbola slavas zālē, bet pirms tam ESPN atklāja, kāda bija abu izcilnieku pēdējā sarakste.

Tā notika 49 dienas pirms Braienta nāves, 2019. gada 8. decembrī. Šajā īsziņā Braients uzteica Džordana "Cincoro" tekilu, ko baudīja pie pusdienām.

"Šī tekila ir izcila!" Džordanam rakstīja Kobe.

Pēc tam Džordans Kobem jautājis, kā viņam sokas ar meitas Džidži trenēšanu basketbolā. Braients atbildējis, ka viņam vajag padomu, jo pretinieku komanda tiek sagrauta.

"Trener, šobrīd esmu uz soliņa, bet mēs to komandu vienkārši sagraujam. 45:8," rakstīja Braients.

Džordans pauda, ka tas parāda to, cik pozitīvi apsēsts ar basketbolu un tā niansēm bija Braients.

Izcilais basketbolists Braients mūžībā aizgāja 41 gada vecumā, helikoptera avārijā 2020. gada 26. janvārī. Negadījumā mira arī Braienta 13 gadus vecā meita Džianna un septiņi citi cilvēki.

Braients pats sev bija devis iesauku "Black Mamba" ("Melnā Mamba"). Viņa iedvesmas avots bija filma "Kill Bill", kurā melnā čūska tika izmantota cilvēka nogalināšanai.

"Black Mamba" jeb "Melnās Mambas" mentalitāte folklorizējusies sporta saimē kā apzīmējums uzvarētāja un neatlaidīga cīnītāja raksturam, kas var būt iznīcinošs ikvienam pretiniekam, kas stājas ceļā.

20 gadu ilgajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāja karjerā Braients pārstāvēja vienīgi "Lakers" komandu, ar kuru piecreiz izdevās izcīnīt čempionu titulu. Divreiz viņu atzina par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju, bet vienreiz par regulārā čempionāta MVP.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu