Kazakevičs paziņo futbola izlases kandidātu sarakstu

CopyDraugiem X Whatsapp
Dainis Kazakevičs
Dainis Kazakevičs Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs izvēlējies 27 spēlētājus jūnija nometnei, kurā valstsvienībai paredzētas kopumā trīs spēles, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF). 

Baltijas kausa ietvaros trofejas sargātāja Latvija samēros spēkus ar kaimiņvalstīm Lietuvu (4. jūnijā "Daugavas" stadionā Rīgā) un Igauniju (10. jūnijā Tallinā), bet LFF simtgadei veltītā mačā 7. jūnijā Latvijas valstsvienība Diseldorfā pārbaudīs savu varējumu pret četrkārtēju pasaules čempioni Vāciju, kas gatavojas Eiropas čempionāta finālturnīram.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo nometni martā, šoreiz Latvijas izlases rīcībā no ārzemēs spēlējošajiem nebūs vārtsarga Pāvela Šteinbora, pussargu Kristera Tobera un Daniela Ontužāna.

Šoreiz uz izlasi uzaicināti trīs potenciāli debitanti: vārtsargs Rihards Matrevics, kā arī pussargi Renārs Varslavāns un Raivis Ķiršs.

Komanda pulcēsies vienkopus 30. maijā Latvijā, kur intensīvā režīmā gatavosies saspringtajam trīs spēļu nogrieznim nedēļas laikā. Pašlaik vairums ārzemēs esošo futbolistu bauda atvaļinājumus, bet, neskatoties uz to, visi labprāt pievienojas izlasei un atsāk treniņus pirms klubos noteiktā laika.

Pēc 4. jūnija spēles "Daugavas" stadionā nākamajā dienā mūsu komanda ar līgumreisu dosies uz Diseldorfu. 8. jūnijā Latvijas izlase no Vācijas mēros ceļu uz Igauniju. Atgriešanās valstī paredzēta 11. jūnijā.

Kā ierasts kopš 2019. gada marta, Latvijas izlase dzīvos un trenēsies komandas "burbulī" ar maksimāli ierobežotu kontaktu ārpus tā. 

Latvijas futbola izlases kandidāti spēlēm jūnijā: 

Vārtsargi: Roberts Ozols, Krišjānis Zviedris un Rihards Matrevics

Aizsargi: Antonijs Černomordijs, Mārcis Ošs, Kaspars Dubra, Igors Tarasovs, Elvis Stuglis, Roberts Savaļnieks, Krišs Kārkliņš, Raivis Andris Jurkovskis, Vitālijs Maksimenko un Vladislavs Sorokins.

Pussargi: Artūrs Zjuzins, Eduards Emsis, Andrejs Cigaņiks, Vladislavs Fjodorovs, Alvis Jaunzems, Vladimirs Kamešs, Jānis Ikaunieks, Renārs Varslavāns, Aleksejs Saveļjevs un Raivis Kiršs.

Uzbrucēji: Vladislavs Gutkovskis, Roberts Uldriķis, Dāvis Ikaunieks un Raimonds Krollis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu