Porziņģis: Trāpīju svarīgu metienu, un uzvarējām mačā (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences piektajā spēlē realizēja svarīgu tālmetienu, ieliekot pamatus Dalasas "Mavericks" komandas uzvarai. 

"Mavericks" izbraukumā ar rezultātu 105:100 (35:28, 21:26, 33:21, 16:25) pieveica Losandželosas "Clippers" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 3-2.

"Strādāju komandas labā un esmu gatavs iespējām nepieciešamā brīdī," par realizēto tālmetienu ceturtās ceturtdaļas izskaņā sacīja Porziņģis. "Trāpīju svarīgu metienu, un uzvarējām mačā. Esmu priecīgs."

Komandas galvenais treneris Riks Kārlails Porziņģa iemesto trīspunktu metienu nosauca par latvieša svarīgāko realizēto metienu sezonā. 

Porziņģis laukumā pavadīja 30 minūtes, kuru laikā grozā raidīja vienu no diviem divpunktu metieniem un divus no četriem tālmetieniem. Viņš arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un trīsreiz pārkāpa noteikumus, "Mavericks" ar latvieti laukumā iemetot par pieciem punktiem vairāk nekā ielaižot.

"Lielāko daļu laika pavadīju laukuma stūrī, tādējādi paplašinot laukumu pārējiem. Daru visu, kas nepieciešams komandai un ko no manis prasa," skaidro Porziņģis. "Tas arī viss. Biju gatavs jebkurā mirklī iesaistīties spēlē."

Astoņi gūti punkti Porziņģim šajā izslēgšanas spēļu sērijā ir mazrezultatīvākā spēle. 

"Man vieglāk ir spēlēt izbraukumā, jo tad esi ienaidnieks," teica Porziņģis. "Katra spēle ir citādāka un ceru, ka parādīsim vēl labāku sniegumu savā laukumā."

Porziņģis izslēgšanas spēlēs vidēji mačā guvis 13,8 punktus un savācis 4,4 atlēkušās bumbas zem groziem. 

Sērijas sestā spēle, kas var būt arī pēdējā, notiks Dalasā sestdienas agrā rīta pusē pēc Latvijas laika. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu