Video ⟩ Stenlija kausa izcīņā noskaidrotas četras pusfinālistes

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vegasas "Golden Knights" hokejisti
Vegasas "Golden Knights" hokejisti Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ceturtdien Vegasas "Golden Knights" kļuva par ceturto pusfinālisti šā gada izslēgšanas spēļu turnīrā.

"Golden Knights" savā laukumā ar rezultātu 6:3 (2:1, 2:2, 2:0) pārspēja Kolorādo "Avalanche" un triumfēja sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2. Vegasa sērijā atspēlējās no 0-2.

Stenlija kausa pusfinālā "Golden Knights" spēkosies ar Monreālas "Canadiens", savukārt otrā pārī cīnīsies NHL čempione Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".

Uzvarētājiem ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli (1+1) izcēlās amerikānis Makss Pačioreti un kanādietis Alekss Petrandželo. Vēl pa reizei ar precīzu metienu atzīmējās kanādieši Niks Holdens, Viljamss Karjē un Kīgans Kolesars, kā arī zviedrs Viljamss Karlsons.

"Golden Knights" vārtsargs kanādietis Marks Andrē Flerī atvairīja 30 no 33 metieniem (90,9%), tikmēr laukuma pretējā pusē vācietis Filips Grūbauers tika galā ar 17 no 22 metieniem (77,3%).

"Avalanche" sastāvā vārtus guva kanādietis Devons Tēvzs, soms Miko Rantanens un zviedrs Andrē Burakovskis, bet kanādietis Neitans Makinnons atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Vegasas komanda NHL debitēja 2017. gadā. Četru sezonu laikā "Golden Knights" trešo reizi sasniegusi Stenlija kausa trešo kārtu jeb pusfinālu.

Pērn par NHL čempioni kļuva "Lightning", kas finālā pārspēja Dalasas "Stars" komandu, kura šogad nekvalificējās Stenlija kausa izcīņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu