Foto un video ⟩ Ēriksena veselības stāvoklis stabilizēts; Dānijas futbolists nogādāts slimnīcā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Dānijas izlases futbolists Kristians Ēriksens sestdien Kopenhāgenā zaudēja samaņu Eiropas čempionāta spēlē. Mediķi aptuveni 20 minūtes cīnījās par sportista dzīvību līdz viņa veselības stāvoklis tika stabilizēts, lai futbolistu nogādātu slimnīcā.

Dānijas futbolisti savā laukumā tikās ar Somijas valstsvienību. Pirmā puslaika beigās 43. minūtē pie neizšķirta rezultāta 0:0 spēle tika apturēta, jo Ēriksens saļima un nokrita zemē.

Mediķi nekavējoties steidzās palīgā Ēriksenam, kurš gulēja zemē bezsamaņā. Viņa komandas biedri nostājās apkārt, lai televīzijas kameras nevarētu fiksēt notiekošo. Ārzemju mediji vēsta, ka futbolistam tika veikta sirds un plaušu reanimācija.

Eiropas čempionāta rīkotāji vēlāk paziņoja, ka Ēriksena veselības stāvoklis ir stabilizēts un viņš ir nogādāts slimnīcā.

Dānijas futbola asociācija vēsta, ka Ēriksens ir pie samaņas un slimnīcā tiek veiktas viņa veselības pārbaudes.

Dānijas un Somijas futbola fani kopīgi skandināja Kristiana Ēriksena vārdu un uzvārdu, priecājoties par ziņām, ka futbolista veselības stāvoklis ir stabilizējies.

Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) vēlāk informēja, ka spēle plkst. 21.30 atsāksies. Turpināt maču vēlējušies abu komandu spēlētāji.

Pirmajā puslaikā četras atlikušās minūtes tiks nospēlētas. Sekos piecu minūšu pārtraukums, pēc kura notiks spēles otrais puslaiks.

29 gadus vecais Ēriksens šosezon ar Milānas "Inter" komandu kļuva par Itālijas čempionu, A sērijas čempionātā 26 mačos izceļoties ar trim vārtu guvumiem.

Iepriekš karjerā Ēriksens vairākas sezonas spēlēja Anglijas klubā Totenhemas "Hotspur" un Nīderlandes komandā Amsterdamas "Ajax". 

2011., 2012. un 2013. gadā Ēriksens kļuva par Nīderlandes čempionu.

Dānijas izlases sastāvā Ēriksens aizvadījis 108 spēles un guvis 36 vārtus.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu