Štelmahers ar palīgiem turpinās vadīt "Kalev"/"Cramo"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Štelmahers
Roberts Štelmahers Foto: Tairo Lutter

Latvijas - Igaunijas apvienotā čempionāta uzvarētāja Tallinas "Kalev"/"Cramo" pagarinājusi sadarbību ar galveno treneri Robertu Štelmaheru un viņa asistentiem Akseli Vairogu un Indreku Reinboku, otrdien informē klubs.

Štelmahers Tallinas kluba stūri pārņēma pirms 2019.gada sezonas, kas Covid-19 izplatības dēļ noslēdzās priekšlaicīgi. Tobrīd komanda VTB Vienotajā līgā ieņēma piekto vietu un nebiju tālu, lai iekļūtu izslēgšanas spēlēs.

Šosezon "Kalev"/"Cramo" Vienotajā līgā ieņēma desmito vietu un neiekļuva "play-off", taču vēlāk Latvijas - Igaunijas līgas finālā izdevās uzvarēt "VEF Rīga". Tāpat komanda jau 12.reizi tika kronēta par Igaunijas čempioni.

"Kluba iekšienē priecājamies, ka treneri piekrituši ar mums sastrādāties vēl vienu gadu. Sadarbība līdz šim bijusi ļoti laba, tāpēc neredzējām iemeslu to neturpināt," klubs citē menedžera Ramo Kaska teikto. "Lai arī aizvadītajā sezonā mūs skāra grūtības, treneri ieguldījuši lielu darbu spēlētāju attīstībā."

Tikmēr Štelmahers norādīja, ka viņam patīk strādāt Tallinā. Viņš pauda apņēmību atkārtot šosezon iespēto, taču svarīgi būšot komandā pulcēt talantīgus Igaunijas spēlētājus, kā arī spējīgus leģionārus.

"Vēlos labi aizvadīt arī trešo sezonu pēc kārtas, tādējādi demonstrējot kluba kvalitāti. Vēlos pateikties komandai par iespēju pagarināt līgumu. Man patīk šī organizācija, tāpēc ceru, ka kopā spēsim iepriecināt fanus," norādīja Štelmahers.

Komandas paziņojumā teikts, ka tuvākajā laikā sāksies spēlētāju meklēšana. Sākotnēji līgumi tiks parakstīti ar Igaunijas basketbolistiem, bet paralēli arī tiks meklēti leģionāri.

Arī pirms pagājušās sezonas "Kalev"/"Cramo" ar visiem trim treneriem parakstīja viena gada līgumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu