Video ⟩ Francijā sākta izmeklēšana pēc fanes izraisītā peletona masveida kritiena "Tour de France"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Iespaidīgā peletona avārija "Tour de France" posmā.
Iespaidīgā peletona avārija "Tour de France" posmā. Foto: Reuters / Scanpix

Francijas varasiestādes uzsākušas izmeklēšanu pēc kāda neapdomīgas līdzjutējas izraisītas masveida peletona avārijas, kurā cieta vairāki duči sportistu, ziņo CNN.

Iespaidīgais peletona dalībnieku masveida kritiens trasē notika sestdien, to izraisot kādai neapdomīgai līdzjutējai.

Sieviete, kas bija tērpusies spilgti dzeltenā vējjakā, ar vienu kāju bija iekāpusi trasē un rokās turēja plakātu ar vēstījumu, ko vēlējās nodemonstrēt televīzijas kamerām. Tajā brīdī viņai strauji tuvojās peletons, vācietis Tonijs Martins aizķēra plakātu un nokrita uz asfalta, sākot ķēdes reakciju.

Iespaidīgais kritiens aizkavēja sacensības vairākas minūtes, bet Francijas varasiestādes tagad sākušas izmeklēšanu.

Sociālās saziņas vietnē "Facebook" izplatīts paziņojums, ka tiek meklēti notikušā aculiecinieki. Vainīgā sieviete esot atstājusi notikuma vietu, vēl pirms ieradās policija.

Dāmai izvirzītas konkrētas apsūdzības: par netīši nodarītiem miesas bojājumiem, acīmredzami tīši pārkāpjot drošības vai piesardzības pasākumus sacensību laikā.

2012.gada "Tour de France" čempions Bredlijs Viginss paudis, ka neizjūt žēlumu pret līdzjutēju, jo viņa rīkojās ļoti bezatbildīgi.

"Skatītāji ir daļa no šīs izrādes, ko sauc par "Tour de France". Īpaši šogad, kad atkal ir iespēja sacensības vērot trases malā," Viginss sacīja intervijā "Eurosport".

CNN vēsta, ka pēc iekļūšanas sestdienas peletona masveida avārijā sacensības beigušās trim sportistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu