Treneris Vilkoits atgriezies "Rīga" galvenā trenera amatā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Raimonds Vilkoits
Raimonds Vilkoits Foto: Raimonds Volonts

Šosezon Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo" trenera asistenta pienākumus pildījušais Raimonds Vilkoits atgriezies Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) kluba "Rīga" galvenā trenera amatā, informē vienība.

Vilkoitam asistēs labi zināmais Aleksandrs Ņiživijs, bet vārtsargu treneris būs Nikolajs Žurkovs. Šāds treneru korpuss "Rīga" komandai jau bija 2019./2020.gada sezonā, kad vienība pēc četru gadu pārtraukuma atkal iekļuva "play-off". Par menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Pirms pagājušās sezonas Vilkoits kļuva par Pētera Skudras vienu no asistentiem "Dinamo", taču maija un jūnija mijā šos pašus pienākumus pildīja arī Latvijas izlasē Boba Hārtlija vadībā.

Arī Ņiživijs šosezon bija viens no Skudras asistentiem "Dinamo". Tikmēr Žurkovs par "Rīga" vārtsargu treneri strādā jau kopš 2019.gada.

Šosezon "Rīga" vadīja Valērijs Kuļibaba, kuram neizdevās ar klubu sasniegt "play-off".

Patlaban rīdzinieki Brocēnos aizvada pirmssezonas nometni. Sarunā ar kluba preses dienestu Vilkoits neslēpa, ka sezona nebūs viegla, jo nomainījies teju viss komandas sastāvs, tāpēc daudziem hokejistiem būs jāaprod ar jauno līmeni un taktiskajām prasībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu