Velvere ar asarām acīs: Negribēju pieļaut iespēju nestartēt olimpiskajās spēlēs (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Līga Velvere
Līga Velvere Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas vieglatlēte Līga Velvere traumas dēļ apsvērusi iespēju nestartēt Tokijas olimpiskajās spēlēs, tomēr viņa nav vēlējusies to pieļaut, sarunā ar klātesošajiem žurnālistiem pastāstīja 800 metru skrējēja.

Velvere noskrēja aptuveni trešo daļu apļa. Latvijas sportistei labā kāja bija aplīmēta ar spilgti zilas krāsas teipu.

Mediju zonā Velvere pirms komentāra sniegšanas ieturēja aptuveni 20 sekunžu pauzi. Sportiste pārdzīvoja, izplūstot asarās.

"Treniņā gadījās neliela problēma, kas beigās tomēr bija liela. Atbraucot uz šejieni, mediķi darīja pilnīgi visu, kas bija iespējams, lai mani dabūtu līdz startam. Tas bija moments - vai nu es varu, vai nu es nevaru," sacīja Velvere.

"Mēģināju skriet tik tālu, cik varu. Kāja vienkārši nestrādāja. Sāp tik ļoti, ka neko nevaru padarīt pat piespiežot sevi un saņemoties. Grūti. Skrēju tik tālu, cik varēju. Tas arī viss," turpināja sportiste.

"Traumu guvu tieši pirms došanās uz Tokiju. Bija cerība, ka tas nav nopietni. Visi mediķi ir šeit klāt. Bija laiks, lai visu savestu kārtībā. Tomēr nepalika labāk, nekas īsti nepalīdzēja," skaidroja vieglatlēte.

"Protams, gribēju startēt. Gribēju parādīt labu sniegumu. Tāpēc es izgāju uz starta un mēģināju skriet. Protams, tika apspriesta iespēja nestartēt, taču es negribēju to pieļaut."

31 gadu vecā Velvere pirmo reizi startēja olimpiskajās spēlēs.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu