Latvijas hokeja izlase sāk treniņnometni pirms olimpisko spēļu atlases turnīra

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Latvijas Hokeja federācija

Latvijas izlases hokejisti pirmdien "Kurbads" ledus hallē Rīgā galvenā trenera Harija Vītoliņa vadībā uzsāka treniņnometni pirms mēneša beigās Rīgā gaidāmā Pekinas olimpisko spēļu atlases turnīra, ziņo Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Vītoliņa un viņa asistentu Arta Ābola un Jura Klodāna rīcībā šobrīd ir divi vārtsargi, trīs aizsargi un deviņi uzbrucēji.

Šonedēļ paredzēti vēl divi treniņi gan uz ledus, gan trenažieru zālē, bet jau no nākamās nedēļas, pievienojoties vairākiem citiem hokejistiem, treniņprocess būs krietni intensīvāks.

Pirms olimpisko spēļu atlases turnīra 20. un 21.augustā "Arēnā Rīga" paredzētas divas pārbaudes spēles ar Norvēģijas valstsvienību.

Par ceļazīmi uz Pekinas olimpiskajām spēlēm E grupā spēkosies Latvija, Francija, Itālija un Ungārija. Šis turnīrs "Arēnā Rīga" norisināsies no 26. līdz 29.augustam. Latvijas komanda turnīru sāks 26.augustā ar cīņu pret Itāliju. Dienu vēlāk mūsu hokejistiem paredzēts mačs pret Ungāriju, bet 29.augustā Latvija turnīru noslēgs ar dueli pret Franciju.

Iespēju spēlēt 2022.gada olimpiskajās spēlēs iegūs komanda, kas izcīnīs pirmo vietu E grupā.

Latvijas izlases treneru rīcībā šobrīd ir šādi valstsvienības kandidāti:

vārtsargi - Artūrs Šilovs, Mareks Mitens;

aizsargi - Kristians Rubīns, Gustavs Ozoliņš, Patriks Ozols;

uzbrucēji - Andris Džeriņš, Oskars Batņa, Mārtiņš Dzierkals, Eduards Tralmaks, Haralds Egle, Emīls Ģēģeris, Rodrigo Ābols, Rihards Marenis, Rihards Bukarts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu