Graudiņa/Kravčenoka olimpiskajā pusfinālā spēlēs pret austrālietēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anastasija Kravčenoka (no kreisās) un Tīna Graudiņa.
Anastasija Kravčenoka (no kreisās) un Tīna Graudiņa. Foto: Reuters / Scanpix

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Kravčenoka ceturtdien Tokijas olimpisko spēļu pusfinālā pludmales volejbola sacensībās tiksies ar Austrālijas duetu Mariafi Artaho de Solaru/Taliku Klensiju.

Austrālijas pāris Artaho de Solara/Klensija (5.) otrdien ar 2-1 (21:15, 19:21, 15:12) pieveica turnīra galvenās favorītes no Kanādas - Sāru Pevenu un Melisu Hjūmenu-Paredesu.

Līdzšinējās četrās savstarpējās spēlēs divreiz uzvaru svinēja Latvijas duets, arī šovasar Pasaules tūres posmā Gštādē, bet divās pārākas bijušas austrālietes.

Otrā pusfinālā ceturtdien tiksies ASV duets Eiprila Rosa/Aliksa Klainmena (2.) un Šveices pāris Joana Heidriha/Anuka Veržē-Deprē (12.).

Ar 16.numuru sacensībās izsētais Latvijas pludmales volejbola pāris Graudiņa/Kravčenoka ar 2-1 (21:13, 18:21, 15:11) otrdien ceturtdaļfinālā pieveica Kanādas duetu Hetere Benzlija/Brendija Vilkersone, kuras turnīrā izsētas ar desmito numuru.

Latvijas spēlētājas grupā ar 1-2 piekāpās ASV duetam Kellija Kleisa un Sāra Sponsila (9.), bet ar 2-1 pārspēja brazīlietes Anu Patrisiju Silvu Ramosu un Rebeku Kavalkanti Barbozu Silvu (4.) un ar 2-0 - Kenijas duetu Gaudensija Makoha/Breksaidsa Hadambi (21.).

Astotdaļfinālā ar 2-1 (16:21, 21:17, 15:13) tika pārspēts Krievijas olimpiskās komitejas (OKR) pāris Svetlana Holomina/Nadežda Makroguzova, kuras turnīrā izsētas ar astoto numuru.

Olimpiskās čempiones tiks noskaidrotas 6.augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu