Bolotņika nākamais pretinieks: Kad šo cīņu piedāvāja mūsu komandai, uzreiz piekritām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Džošua Buatsi un Ričards Bolotņiks
Džošua Buatsi un Ričards Bolotņiks Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas boksera Džošua Buatsi komanda uzreiz piekritusi cīņai ar latvieti Ričardu Bolotņiku, ceturtdien preses konferencē atzīmēja britu sportists.

Sestdien "Fight Camp" turnīra pēdējā nedēļā - 14.augustā - ringā kāps pussmagā svara "Golden Contract" čempions Bolotņiks un Riodežaneiro olimpisko spēļu bronzas medaļnieks vieglajā svarā Buatsi. Abi cīnīsies par Buatsi piederošo Pasaules Boksa asociācijas (WBA) "International" jostu, uzvarētājam kļūstot par pretendentu cīņā par čempiona jostu.

Slavenais boksa promotieris Edijs Hērns šo cīņu pieteica kā bezkompromisa dueli, uzsverot, ka abi bokseri ir pirmajā piecinieka WBA rangā.

"Kad šo cīņu piedāvāja mūsu komandai, uzreiz piekritām. Nevaru sagaidīt, kad kāpsim ringā. Protams, esam sagatavojuši taktiku šai cīņai, taču reizēm to nākas nolikt malā un viss rit savu gaitu. Lai arī kas notiktu, būšu tam gatavs," uzsvēra Buatsi.

"Ļoti gaidīju šo cīņu pēc uzvaras "Golden Contract" turnīrā un tagad esmu šeit. Ar nepacietību gaidu sestdienas vakaru. Zinu, ka pretinieks šeit ir mīlēts bokseris, kurš izdara smagus sitienus, taču esmu ieradies, lai uzvarētu," atzīmēja Bolotņiks.

Latvijas bokseris iepriekš intervijās atzīmējis, ka sagaida īstu "ielu cīņu". Šāds stils patīkot arī pretiniekam.

"Zinu, ka arī viņam patīk tāda veida cīņas. Latvijā ne vienu reizi vien esmu cīnījies uz ielas. Tomēr bokss ir citādāks, profesionālāks. Apzinos, ka pretinieks ir gatavs šai cīņai un būs smags duelis," pauda Bolotņiks.

Tā būs pirmā 31 gadu vecā Bolotņika cīņa kopš pagājušā gada decembra, kad "Golden Contract" turnīra finālā uzvarēja vācieti Seržu Mišelu.

Bolotņiks karjeras laikā uzvarējis 18 no 24 cīņām, astoņas no tām noslēdzot ar nokautu.

Tikmēr Buatsi 2019.gadā bija Lielbritānijas labākais bokseris vieglajā svarā, bet trīs gadus iepriekš tika arī pie olimpiskās bronzas. Karjeras laikā viņš uzvarējis visas 14 cīņas, tostarp 12 ar nokautu.

Cīņa notiks Lielbritānijas pilsētā Grentvudā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu