33 gadu vecumā miris Austrālijas darta zvaigzne

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš no video

33 gadu vecumā miris Austrālijas šautriņu mešanas jeb darta zvaigzne Kails Andersons, vēsta "Sky Sports".

Andersons no Lielbritānijas 2020. gadā, sākoties Covid-19 pandēmijai, devās uz dzimto pilsētu Pērtu un šī gada sākumā atteicās no savas dalības Profesionālās šautriņu korporācijas (PDC) tūrē, izvēloties palikt Austrālijā pirms sava otrā bērna piedzimšanas.

"Izsakām visdziļāko līdzjūtību un laba vēlējumus Kaila ģimenei un draugiem šajā ārkārtīgi bēdīgajā laikā, īpaši viņa sievai un bērniem," sacīja PDC prezidents Berijs Hērns.

"Pasaules tūrē viņš bija populārs spēlētājs, un viņa talants un centība padarīja viņu par iedvesmas avotu citiem spēlētājiem visā pasaulē," norādīja Hērns.

Pirms divām Andersons savā "Instagram" profilā ievietoja bildi no slimnīcas Brisbenā. 

"Kails bija viens no jaukākajiem cilvēkiem, kādu jebkad varētu pazīt. Viņam bija viena no lielākajām sirdīm," vēsta viņa pārstāvētā "The Sportsman Management Company" organizācija. "Tu liki mums smieties vairāk, nekā jebkad spēji iedomāties. Neviena zvaigzne debesīs nespīdēs spožāk par tavējo."

Tiek ziņots, ka Andersons pārslimojis Covid-19 un viņam bijis diabēts. 

Savas karjeras laikā Andersons septiņas reizes piedalījās pasaules čempionātā. Viņš savu valsti četrreiz pārstāvējis "PDC World Cup" sacensībās, 2018. gadā aizkļūstot līdz pusfinālam. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu