Latvijas volejbolisti EČ turpinājumā spēkosies ar Horvātijas izlasi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas izlases volejbolisti
Latvijas izlases volejbolisti Foto: eurovolley.cev.eu

Latvijas vīriešu volejbola izlase sestdien Igaunijas galvaspilsētā Tallinā aizvadīs otro spēli Eiropas čempionātā, spēkojoties ar Horvātijas valstsvienību. Mača sākums plkst. 19.00.

Latvijas izlase lieliski sāka turnīru, kurā komanda piedalās pēc 26 pārtraukuma - pirmajā spēlē izdevās pārspēt kaimiņus Igaunijas volejbolistus. Mūsējiem tas nebija izdevies 12 mačos pēc kārtas, iepriekšējā uzvara tika izcīnīta 2013. gadā.

Ironiski, ka Igaunijas pārstāvji kā vieni no turnīra organizatoriem varēja izvēlēties vienu no volejbolistu pretiniecēm, un izvēle bija tieši Latvijas valstsvienība. Turklāt mūsu izlasi vada igauņu treneris Avo Kēls.

Ja latvieši iepriekšējo maču spēlēja trešdien, tad horvātiem nav bijis daudz laika atpūtai, jo viņi piektdien aizvadīja spēli, piekāpjoties Vācijas volejbolistiem.

Latvijas un Horvātijas volejbola izlases divreiz tikās 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Toreiz abus dueļus uzvarēja mūsējie.

Turnīra turpinājumā Latvijas izlasei būs jāspēlē pirmdien ar Slovākiju, otrdien ar Vāciju un trešdien ar olimpisko čempioni Franciju.

Eiropas čempionāts risinās Igaunijā, Somijā, Polijā un Čehijā, piedaloties 24 valstu izlasēm, kas sadalītas četrās apakšgrupās. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras apakšgrupas četras labākās komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu