Useins Bolts: Nu jau ir par vēlu atgriezties

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Useins Bolts
Useins Bolts Foto: Reuters/ScanPix

Jamaikas sprinta zvaigzne Useins Bolts vēl nesen apsvēris domu atsākt karjeru, sportists atklāja intervijā BBC.

Patlaban 35 gadus vecais Bolts spožo vieglatlēta karjeru noslēdza 2017. gadā, taču divus gadus vēlāk viņš apsvēra domu sagatavoties Tokijas olimpiskajām spēlēm, kas norisinājās aizvadītajā vasarā.

"Nu ir par vēlu [atsākt karjeru]. Ja to darītu, tad to vajadzēja paveikt uz šīm olimpiskajām spēlēm," teica Bolts, kuru no domas atsākt karjeru atturēja treneris.

"Kad trenerim pateicu, ka noslēgšu karjeru, viņš man sacīja - kad noslēgsi karjeru, tas būs viss, jo es nepiedalīšos nekādās tūrēs, tāpēc pārliecinies, vai esi gatavs beigt," atminas jamaikietis.

"Atceros, ka 2019. gadā es viņam prasīju, ko viņš domā par atgriešanos olimpiskajās spēlēs? Viņš paskatījās uz mani un pateica - nemaz nesāc," pastāstīja Bolts.

"Ja nebūtu treneris mani atturējis, es būtu to izdarījis, taču es viņam uzticos - ja viņš saka, ka nē, tad nē," atzina sportists.

Boltam pieder pasaules rekords 100 metru sprintā (9,58 sekundes un arī 200 metru distancē (19,19 sekundes). Abi rekordi tika sasniegti 2009. gadā pasaules čempionātā Vācijas galvaspilsētā Berlīnē.

Jamaikas sprinta zvaigzne karjerā izcīnīja 11 zelta medaļas pasaules čempionātos un astoņas zelta godalgas olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu