Jānis Blūms kļuvis par "VEF Rīga" padomes priekšsēdētāju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Blūms
Jānis Blūms Foto: Zane Bitere/LETA

Kādreizējais Latvijas basketbola izlases kapteinis Jānis Blūms "VEF Rīga" valdes sēdē ievēlēts par kluba padomes priekšsēdētāju un jau uzsācis darbu, vēsta kluba mājas lapa.

VEF komandā Blūmam būs vairākas darbības sfēras - darbs ar galveno komandu, VEF atbalstītāju projekta vadīšana, kā arī šosezon uzsāktās "VEF Rīga" un Rīgas Stradiņa universitātes sadarbības, RSU komandai kļūstot par "VEF Rīga" farmklubu, pārraudzīšana.

Atbalstītāju projekts paredz "VEF Rīga" klubam piesaistīt 100 biedrus, kuri katrs sezonas laikā ieguldītu klubā vienādu summu - 10 000 eiro. Biedri iegūs dažādas priekšrocības un iesaistīsies arī kluba stratēģisko lēmumu pieņemšanā.

"Atkal varu saukt VEF par savu komandu. Prieks, ka uzreiz pēc basketbolista karjeras beigām varu likt lietā savu pieredzi un zināšanas, turklāt strādājot visaugstākajā līmenī, lai palīdzētu "VEF Rīga" kļūt par vēl labāku un spēcīgāku komandu," sacīja Blūms.

"Tas, ka Jānis tagad būs VEF birojā, ir tik pat nozīmīgi, kā tas, ka viņš VEF kreklā bija laukumā. Ceru, ka savu čempiontitulu kolekciju viņš nākotnē varēs vēl papildināt. Esmu pārliecināts, ka Blūma atgriešanās VEF padara mūs spēcīgākus kā klubu un tas pozitīvi ietekmēs arī spēli, ko rādām laukumā," norādīja "VEF Rīga" ir kluba prezidents Gatis Jahovičs.

Līdz basketbola sezonas sākumam atlicis mazāk par vienu mēnesi. Šobrīd "VEF Rīga" komanda atrodas Lietuvā, kur piedalās "Viking Lotto Cup 2021" pirmssezonas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu