Video ⟩ Ronaldu kaldina Mančestras "United" uzvaru atgriešanās spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Portugāles futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu sestdien kaldināja Mančestras "United" komandas uzvaru Anglijas premjerlīgas spēlē.

Mančestras "United" savā laukumā "Old Trafford" stadionā vairāk nekā 72 tūkstošu (72 732) skatītāju klātbūtnē ar rezultātu 4:1 (1:0) pārspēja Ņūkāslas "United".

36 gadus vecais Ronaldu uzvarētāju labā guva divus vārtus. Viņš izcēlās pirmā puslaika beigās un 62. minūtē, panākot attiecīgi 1:0 un 2:1 pārsvaru.

Ronaldu atgriezās Mančestras "United" rindās pēc 12 gadu pārtraukuma. Viņš 2009. gadā pārcēlās uz Spānijas klubu Madrides "Real", bet iepriekšējās trīs sezonas viņš pavadīja Itālijas komandā Turīnas "Juventus".

No 2003. līdz 2009. gadam Ronaldu guva 118 vārtus 292 spēlēs Mančestras "United" sastāvā. Portugāles futbolists palīdzēja Mančestras "United" triumfēt Anglijas premjerlīgā 2007., 2008. un 2009. gadā, kā arī uzvarēt UEFA Čempionu līgā 2008. gadā.

Aizvadītajā mačā vēl vārtus Mančestras "United" labā guva portugālis Brunu Fernandešs un anglis Džese Lingārds, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās francūzis Pols Pogbā.

Anglijas premjerlīgas sezonas kopvērtējumā ar 10 punktiem četrās spēlēs Mančestras "United" ir turnīra tabulas pašā augšdaļā kopā ar Londonas "Chelsea" komandu, kurai ir tikpat punktu.

"Chelsea" sestdien mājās ar 3:0 (1:0) pārspēja "Aston Villa". Uzvarētājiem divus vārtus guva beļģis Romalu Lukaku, bet ar precīzu sitienu un rezultatīvu piespēli atzīmējās horvāts Mateo Kovačičs.

Savukārt pagājušās sezonas Anglijas čempione Mančestras "City" viesos ar 1:0 (0:0) uzveica Lesteras "City". Vārtus guva portugālis Bernardu Silva.

Mančestras "City" kopvērtējumā ir trešā ar deviņiem punktiem četros mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu