Bens Simonss par katru izlaisto dienu var saņemt ievērojamu naudas sodu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bens Simonss
Bens Simonss Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Bens Simonss paziņojis, ka nevēlas vairs pārstāvēt Filadelfijas "76ers" komandu. Tiesa, viņu vēl ar šo klubu saista četru gadu līgums.

25 gadus vecais basketbolists atteicies ierasties kluba treniņnometnē. Par katru izlaisto dienu viņu var sodīt ar 227 000 ASV dolāru lielu naudas sodu. 

Parasti NBA komandas treniņnometnes laikā nedēļā strādā sešas dienas. Tas nozīmē, ka nedēļā viņam nāktos samaksāt vairāk nekā 1,3 miljonus ASV dolāru. 

"76ers" treniņnometne sāksies 27. septembrī. 

Viņš jau vasarā pieprasīja "76ers" kluba vadībai maiņu, bet to nav viegli izdarīt, jo spēlētājam ir spēkā līgums par vairāk nekā 177 miljoniem ASV dolāru (151 miljons eiro).

ESPN apskatnieks Braiens Vindhorsts vēsta, ka Simonss ir gatavs, ka tiks sodīts, un vairs neplānojot pārstāvēt Filadelfijas komandu. 

Saskaņā ar līgumu Simonsam nākamajā sezonā paredzēts 33 miljonu ASV dolāru liels atalgojums. 

"76ers" 2016. gada jauno spēlētāju draftā Simonsu izvēlējās ar pirmo numuru.

Iepriekšējā sezona austrālietim individuāli bija neveiksmīgākā viņa karjerā. 58 pamatturnīra spēlēs vidēji mačā guva 14,3 punktus, sakrāja 7,2 atlēkušās bumbas un veica 6,9 rezultatīvas piespēles. Visos trijos rādītājos Simonss uzrādīja zemāko sniegumu NBA karjerā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu