Tretjaks: Līgums ar Znaroku vēl nav parakstīts

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oļegs Znaroks
Oļegs Znaroks Foto: www.hawk.ru

Krievijas Hokeja federācijas (FHR) prezidents Vladislavs Tretjaks atklājis, ka līgums ar Oļegu Znaroku vēl nav parakstīts. Pagājušajā nedēļā viņš pavēstīja, ka speciālists vadīs Krievijas izlasi.

Tika ziņots, ka 58 gadus vecais speciālists vadīs Krievijas Olimpiskās komitejas izlasi 2022. gada olimpiskajās spēlēs, kas no 4. līdz 20. februārim risināsies Pekinā.

Tāpat izskanēja informācija, ka Znarokam tiks uzticēts vadīt Krievijas Olimpiskās komitejas komandu pasaules čempionātā. 

"Mēs to vēl nevienam neesam paziņojuši. Šodien mums bija ekspertu padomes sēde, izskanēja daudz dažādu viedokļu. Līgums ar Znaroku vēl nav parakstīts. Tāpēc mēs esam savākuši ekspertus, pēc kāda laika informācija tiks publicēta interneta vietnē, un jūs to visu uzzināsiet. Jums būs daudz interesanta," žurnālistiem paziņoja Tretjaks.

Oficiāli par Znaroka kļūšanu par Krievijas izlases galveno treneri vēl nav paziņots. 

Laikraksts "Sport Express" vēstīja, ka viens no Znaroka asistentiem būs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Sergejs Zubovs.

Znaroka vadībā Krievijas izlase izcīnīja zelta medaļas arī 2018. gada olimpiskajās spēlēs Phjončhanā.

Znaroks Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā konsultēja Latvijas izlasi, kuru vada viņa ilggadējais pārinieks Harijs Vītoliņš.

Krievijas Olimpiskās komitejas komanda Pekinā spēlēs vienā apakšgrupā ar Čehiju, Šveici un Dāniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu