Znaroks Pekinā nebūs uz KOK hokeja komandas treneru soliņa

CopyDraugiem X Whatsapp
Oļegs Znaroks
Oļegs Znaroks Foto: spartak.ru

Krievijas Olimpiskās komitejas (KOK) hokeja izlases treneris Aleksejs Žamnovs paziņojis, ka Oļegs Znaroks ziemas olimpiskajās spēlēs Pekinā nebūs uz komandas treneru soliņa.

Preses konferencē Žamnovs paziņoja, ka Znaroks ir komandas konsultants, tomēr uz treneru "soliņa viņa pilnīgi noteikti nebūs".

"Esmu ticies ar Znaroku, mums ir normālas darba attiecības," piebilda Krievijas valstsvienības galvenais treneris, norādot, ka Znaroks izlasei palīdzēs kā konsultants atbilstoši līgumam ar Krievijas Hokeja federāciju.

Federācija septembra beigās nolēma, ka Latvijas izlasē ilgstoši spēlējušais un strādājušais Znaroks Krievijas izlasē ieņems konsultanta, nevis galvenā trenera amatu.

"Oļegs Znaroks un Valērijs Bragins pievienosies komandas treneru štābam kā konsultanti. Mēs pateicamies viņiem par piekrišanu strādāt šajā amatā. Šie pieredzējušie profesionāļi palīdzēs mūsu komandai, gatavojoties un piedaloties olimpiskajās spēlēs," tolaik sacīja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks.

Žamnovs pirmdien paziņoja, ka "nezina, ko darīs Bragins, tas ir jautājums federācijai".

Pekinas olimpiskajās spēlēs Krievijas izlases treneru korpusā strādās Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Aleksejs Kudašovs, CSKA galvenais treneris Sergejs Fjodorovs, kā arī Sergejs Gončars un Jevgeņijs Nabokovs. Izlases ģenerālmenedžeris būs Iļja Kovaļčuks, kurš kā spēlētājs piedalījies piecās olimpiskajās spēlēs.

Krievijas Olimpiskās komitejas komanda Pekinā spēlēs vienā apakšgrupā ar Čehiju, Šveici un Dāniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu