Mejeris rezultatīvākais zaudētā Vienotās līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mareks Mejeris
Mareks Mejeris Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris Vienotās līgas spēlē guva desmit punktus, taču tas nepalīdzēja Permas "Parma" izcīnīt uzvaru.

Permas vienība savā laukumā ar rezultātu 60:82 (16:25, 11:12, 10:19, 23:26) piekāpās čempionvienībai Maskavas CSKA.

Mejeris laukumā pavadīja 26 minūtes un 58 sekundes, kuru laikā realizēja piecus no septiņiem divu punktu metieniem. Viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, bloķēja vienu pretinieku metienu, sakrāja trīs personīgās piezīmes, izprovocēja vienu pretinieku piezīmi, kā arī beidza spēli ar +/- koeficientu -19 un efektivitātes koeficientu 12.

Uzvarētāju komandā ar 16 punktiem izcēlās Gabriels Ife Lundbergs.

Savā pirmajā Vienotās līgas spēlē Permas vienība izcīnīja uzvaru pār Minskas "Cmoki" ar rezultātu 78:75. Latvijas basketbolists šajā spēlē bija rezultatīvākais un produktīvākais spēlētājs, gūstot 23 punktus un sakrājot labāko efektivitātes koeficientu komandā 27.

Šosezon pamatturnīrā startē 12 komandas, kas ir par vienu mazāk nekā pagājušajā gadā. Astoņas pārstāv Krieviju, iztrūkstot krīzes skartajai Maskavas apgabala "Himki" komandai, bet pa vienai vienībai ir no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Trešo sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2020./2021.gada līgas sezona beidzās ar Maskavas CSKA vienības uzvaru finālsērijā ar 3-0 pār Kazaņas "Uniks".

Kopš 2011./2012.gada sezonas CSKA Vienotajā līgā ne reizi nav zaudējusi čempiones godu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu