Brieža potenciālais pretinieks Opetaija: Viņš neparādīja neko īpašu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Briedis sakauj Mannu un aizstāv pasaules čempiona titulu
Briedis sakauj Mannu un aizstāv pasaules čempiona titulu Foto: Jānis Škapars / TVNET

Maira Brieža potenciālais nākamais pretinieks austrālietis Džeijs Opetaija uzskata, ka Latvijas boksa zvaigzne cīņā pret Vācijas pārstāvi Arturu Mannu neparādīja neko īpašu, bet izcēla viņa fizisko sagatavotību.

26 gadus vecais Opetaija varētu būt Brieža nākamais pretinieks cīņā par latvietim piederošo Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu.

IBF lēma, ka bokseriem cīņa jāaizvada līdz nākamā gada 14. aprīlim. Tiesa, ticams ir variants, ka Briedis savā nākamajā cīņā Anglijā tiksies ar britu Lorensu Okoliju, kurš ir Pasaules Boksa organizācijas (WBO) jostas turētājs.

Opetaija sarunā ar "Fox Sports" pauda savas domas par Brieža un Manna cīņu, kas pagājušās nedēļas nogalē risinājās "Arēnā Rīga". 

"Brieža pretinieks nemaz nebija labs, [Mannu] varētu arī dēvēt par "maisu". Viņš [Briedis] šo cīņu gribēja, lai iesildītos. Tas mani [par potenciālo cīņu pret Briedi] padarīja vēl priecīgāku," norādīja Opetaija. 

Ja Briedis cīnīsies pret Opetaiju, tad duelis visdrīzāk notiktu janvārī vai februārī un visticamāk Austrālijā.

Opetaja uzskata, ka Brieža un Manna cīņas pirmajā raundā sāncenši stāvējuši viens otram pretī un neko nav darījuši. Tomēr austrālietis uzsvēra Brieža izturību un "motoru". 

"Domāju, ka izturība ir Brieža galvenā priekšrocība. Viņš aizvadīja labu cīņu, bet neparādīja neko īpašu," pauda Opetaija.

Foto: Briedis sakauj Mannu un aizstāv pasaules čempiona titulu 

"Manns bija boksa maiss. Viņš neievēroja distanci un vienkārši stāvēja Briedim ērtā attālumā. Mēģināšu darīt pretējo - pamainīt leņķus un ieturēt distanci. Arī Brieža deguns tika pārsists diezgan vienkārši."

Opetaija ļoti cer, ka viņa cīņa pret Briedi notiks 2022. gada sākumā un ka tā risināsies Austrālijā. 

Opetaija savas karjeras laikā aizvadījis 20 cīņas profesionālajā boksā un visās ir uzvarējis. Gandrīz visas no tām notikušas viņa dzimtenē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu