"Olimp"/"Venta 2002" uzvar arī otrajā Kontinentālā kausa mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Miķelis Rēdlihs (priekšplānā)
Miķelis Rēdlihs (priekšplānā) Foto: Agris Bricis

Latvijas čempione "Olimp"/"Venta 2002" sestdien izcīnīja uzvaru arī otrajā spēlē Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa otrajā kārtā un spēra platu soli pretī iekļūšanai nākamajā posmā.

Rīgas vienība Budapeštā ar rezultātu 5:3 (0:0, 2:2, 3:1) pārspēja Tartu "Valk 494" komandu.

Otrajā periodā pēc Dmitrija Kuzņecova un Harri Kolla gūtajiem vārtiem Igaunijas vienība ieguva vadību ar 2:0, taču līdz trešdaļas beigām Georgijs Pujacs un Sandis Grīnbergs panāca izlīdzinājumu. Trešā perioda astotajā minūtē Grīnbergs panāca 3:2, taču trīsarpus minūtes līdz pamatlaika beigām neizšķirtu uz tablo nodrošināja Ivans Akimovs.

Kad līdz finālsirēnai bija palikusi 71 sekunde, Kirils Tambijevs atjaunoja "Olimp"/"Venta 2002" komandai vadību, bet pamatlaika priekšpēdējā sekundē Miķelis Rēdlihs raidīja ripu tukšos vārtos - 5:3.

Piektdien, trīs vārtus gūstot Pujacam, "Olimp"/"Venta 2002" ar 4:1 pārspēja Kijevas "Sokil".

Svētdien C grupas trešajā mačā rīdzinieki tiksies ar Budapeštas "Ferencvarosi".

Pēc divām spēlēm līdere ar sešiem punktiem ir Latvijas komanda, pa trīs punktiem guvušas Ukrainas un Ungārijas vienības, bet Igaunijas klubs pagaidām ir bešā.

Novembrī gaidāmo trešo kārtu sasniegs tikai grupas uzvarētāja. Nākamajā posmā astoņas komandas būs sadalītas divās apakšgrupās, pa divām labākajām iekļūstot finālčetrinieka turnīrā. Turnīra uzvarētāja iegūs tiesības 2022./2023.gada sezonā spēlēt IIHF Čempionu līgā.

Iepriekšējā sezonā IIHF Kontinentālais kauss netika aizvadīts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu