"Cilvēki ir stulbi." Fans centies izprovocēt Merzļikinu saistībā ar Kivlenieka nāvi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Reuters/ScanPix

Hokeja fans pirms Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēles centies izprovocēt latviešu vārtsargu Elvi Merzļikinu saistībā ar viņa drauga un komandas biedra Matīsa Kivlenieka nāvi, vēsta ESPN.

Jau vēstīts, ka Merzļikins ar lielisku sniegumu pirmdien kaldināja Kolumbusas "Blue Jackets" uzvaru ar 4:1 pret Dalasas "Stars", izpelnoties spēles pirmās zvaigznes jeb labākā spēlētāja atzinību.

Pirms šī mača kāds hokeja fans no Dalasas centies izprovocēt Merzļikinu, kurš aizvadītajā vasarā bija līdzās negadījumā, kurā bojā gāja viņa draugs perspektīvais latviešu hokeja vārtsargs Kivlenieks.

"Pasaulē ir daži stulbi cilvēki. Tas, kas notika, man nākot uz laukuma, bija ļoti slikti. Kāds fans no Dalasas mani provocēja par Matīsu," pēc mača pastāstīja Merzļikins, kurš šosezon izcīnījis četras uzvaras četrās spēlēs.

Latvijas hokejists norādīja, ka fanu dzēlīgās piezīmes viņu neietekmē.

"Nē, stulbi cilvēki netiek manā galvā. Es nekļūstu nomākts. Es vienkārši apjaušu, cik stulbi ir cilvēki. Man nerūp, ko viņi saka."

Merzļikins teicami iesācis NHL sezonu. Viņš četros mačos vidēji atvairījis 95,2% pretinieku metienu un ielaidis 1,47 ripas. Abi šie rādītāji ir labākie visā līgā starp vārtsargiem, kuri spēlējuši vismaz trīs mačos.

"Ir mērķi, kurus vēlos sasniegt. Vienatnē es to nepaveikšu. Man ir vajadzīgs komandas biedru un Matīsa atbalsts. Un ticu, ka viņš man palīdzēs," sacīja Merzļikins, kurš pirms sezonas pauda apņēmību izcīnīt Vezinas balvu, ko pasniedz NHL sezonas labākajam vārtsargam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu