Usiks atklājis, kā atzīmēja uzvaru pār Džošua

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks.
Oleksandrs Usiks. Foto: Reuters / Scanpix

Ukraiņu smagsvars Oleksandrs Usiks atklājis, kā naktī pēc uzvaras pār britu Entoniju Džošua nosvinējis panākumu, pēc kura ieguva savā īpašumā visas četras čempiona jostas.

Usiks savu pretinieku septembra beigās uzvarēja pēc punktiem, jo visi trīs tiesneši lēma par labu ukrainim - 117:112, 116:112, 115:113

Cīņa norisinājās Anglijas futbola premjerlīgas kluba Totenhemas "Hotspur" stadionā, kur to vēroja vairāk nekā 60 000 skatītāju.

Pēc vērienīgās uzvaras Ukrainas bokseris visu nakti neesot varējis aizmigt, tā viņš atklāja sarunā ar "The Daily Mail".

"Pēc cīņas atgriezos savā viesnīcas numuriņā un pasūtīju dažādus ēdienus. Centos aizmigt, bet tā arī nogulēju gultā līdz pat rītam, visu laiku esot nomodā. Ko es ēdu? Vistas zupu un griķus ar sēnēm. Pat šobrīd, kad visi pie galda dzer vīnu, es izvēlos tikai negāzētu ūdeni," paudis Usiks.

34 gadus vecais Usiks pirms tam pēdējo cīņu aizvadīja pērn oktobrī, kad pēc punktiem uzvarēja britu Dereku Čizoru. Ukrainis smagsvaru kategorijā aizvadījis trīs cīņas un visās uzvarējis.

Usikam profesionālajā boksā aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu. 2018.gada janvārī viņš Rīgā Pasaules boksa supersērijas pirmās sezonas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem uzvarēja latvieti Mairi Briedi.

31 gadu vecais Džošua pēdējo cīņu aizvadīja decembrī, kad ar nokautu uzvarēja bulgāru Kubratu Puļevu. Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu.

Pagaidām nav skaidrības, kur un kad notiks abu bokseru revanša cīņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu