Usiks par karjeras beigšanu: Viss jau ir izlemts

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks (no labās)
Oleksandrs Usiks (no labās) Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainas boksa smagsvars Oleksandrs Usiks izteicies, ka lēmumu par savas karjeras beigšanu vēl nav pieņēmis, bet viss jau esot izlemts.

Usiks ir nepārspēts bokseris pirmā smagā svara un smagsvaru kategorijās. Savā pēdējā cīņā viņš nedaudz negaidīti pēc punktiem pieveica Lielbritānijas boksa zvaigzni Entoniju Džošua. 

Viņi plāno aizvadīt revanša dueli, kas, visticamāk, notiks februārī vai martā. 

"Es visu laiku pateicos Dievam par to, ko man šajā dzīvē ir devis. Par karjeras beigšanu es tagad negribētu runāt, bet, godīgi sakot, viss jau ir izlemts. Galīgo lēmumu vēl neesmu pieņēmis, bet plāns ir," "Daily Mail" citē Usika izteikumus. 

Usiks skatījies brita Taisona Fjūrija un amerikāņa Deonteja Vaildera cīņu, kurā uzvaru ar nokautu svinēja Fjūrijs. 

Ukrainis savā turpmākajā karjerā, iespējams, varētu tikties ar Fjūriju, kuru gan neuzskata par vienu no labākajiem smagsvariem boksa vēsturē. 

34 gadus vecā Usika īpašumā šobrīd ir Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas.

Usikam profesionālajā boksā aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu. 2018. gada janvārī viņš Rīgā Pasaules boksa supersērijas pirmās sezonas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem uzvarēja latvieti Mairi Briedi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu