"Mavericks" bez Porziņģa izcīna uzvaru NBA mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Dalasas "Mavericks" komanda svētdien, nespēlējot Kristapam Porziņģim, izcīnīja uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 105:99 (31:22, 22:25, 29:25, 23:27) apspēlēja Sakramento "Kings" komandu.

Porziņģis muguras lejasdaļas sāpju dēļ otrdienas cīņu noslēdza priekšlaicīgi un nedevās laukumā arī iepriekšējos divos mačos. Vēl svētdien viņa spēlēšana šajā mačā bija zem jautājuma zīmes, bet apmēram divarpus stundas pirms cīņas tika paziņots, ka liepājnieks pret "Kings" nespēlēs.

Dalasiešiem ar 23 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un desmit rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Luka Dončičs, 16 punktus guva Tims Hārdevejs juniors, 13 punkti bija Dorianam Finnijam-Smitam, bet pa 12 guva Frenks Nilikinā un Dvaits Pauels, kuram bija arī astoņas bumbas zem groziem.

Maču starta pieciniekā sākušais Maksi Klēbers guva septiņus punktus, izcīnīja piecas bumbas zem groziem un iekrāja labāko +/- rādītāju (+11). Viņš gan pēc laukumā pavadītām septiņām minūtēm guva muguras traumu un spēli neturpināja.

Viesiem 22 punktus guva un 13 bumbas zem groziem izcīnīja Rišons Holmss, "double-double" bija arī Herisonam Bārnsam, kurš šajos statistikas rādītājos sakrāja 15+10.

"Mavericks" ar četrām uzvarām sešās spēlēs ieņem ceturto vietu Rietumu grupā, kamēr "Kings" ar trīs uzvarām sešos dueļos ir devītā.

Otrdien "Mavericks" mājās tiksies ar Maiami "Heat".

Porziņģis piedalījies trīs no piecām cīņām, vidēji mačā 26 minūtēs gūstot 12,7 punktus, izcīnot 6,0 atlēkušās bumbas un bloķējot 2,0 metienus.

Šosezon NBA regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu