Mejeris gūst 12 punktus "Parma" zaudējumā, latviešu pārstāvētā "Kalev"/"Cramo" uzvar vareno CSKA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mareks Mejeris
Mareks Mejeris Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris pirmdien Vienotās līgas spēlē guva 12 punktus, taču tas nepalīdzēja viņa pārstāvētajai Permas "Parma" izcīnīt uzvaru, bet Mārča Vītola un Ojāra Siliņa pārstāvētā Tallinas "Kalev"/"Cramo" sagādāja Maskavas CSKA pirmo zaudējumu.

Mejera "Parma" mājas spēlē ar rezultātu 66:73 (21:20, 12:17, 24:19, 9:17) piekāpās Kazaņas "Unics".

Latvijas basketbolists spēli sāka starta pieciniekā un laukumā pavadītajās 29 minūtēs un 51 sekundē guva 12 punktus, realizējot sešus no septiņiem divu punktu metieniem. Viņš arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, bloķēja divus pretinieku metienus, četras reizes kļūdījās, nopelnīja divas personīgās piezīmes, kā arī beidza spēli ar +/- rādītāju -12 un efektivitātes koeficientu 13.

Permas komandā rezultatīvākais bija Džeremijs Hils, kurš guva 14 punktus.

"Unics" rindās ar 27 gūtajiem punktiem izcēlās Mario Hezonja, bet komandas kapteinis Džons Brauns pievienoja 19 punktus un septiņas atlēkušās bumbas.

Savukārt Vītola un Siliņa pārstāvētā Tallinas "Kalev"/"Cramo", kuru vada Roberts Štelmahers ar vienu no asistentiem Akseli Vairogu, mājas spēlē ar rezultātu 67:56 (17:14, 21:16, 7:10, 22:16) sagādāja Maskavas CSKA pirmo zaudējumu piecās spēlēs.

Siliņš laukumā pavadītajās 22 minūtēs un 37 sekundēs guva sešus punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas, beidzot spēli ar +/- rādītāju +10 un efektivitātes koeficientu 5, bet Vītols laukumā bija 11 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā guva trīs punktus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, sakrājot +/- rādītāju +8 un efektivitātes koeficientu 2.

Tallinas vienībā ar 15 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Rauno Nurgers, bet Džekuāns Lūiss pievienoja 12 punktus un četras rezultatīvas piespēles.

Savukārt Maskavas komandā rezultatīvākais ar 13 gūtajiem punktiem un piecām atlēkušajām bumbām bija Ife Lundbergs, savukārt Daniels Hakets guva desmit punktus.

Mejera pārstāvētā "Parma" Vienotajā līgā ir aizvadījusi trīs spēles, izcīnot vienu uzvaru un piedzīvojot divus zaudējumus, un ieņem desmito vietu kopvērtējumā. Siliņa un Vītola pārstāvētā "Kalev"/"Cramo" ieņem astoto vietu un piecās spēlēs ir izcīnījusi divas uzvaras un trīs reizes cieta zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu