Latvijas hokejistiem rezultatīvs sniegums Čehijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Uvis Balinskis (pa kreisi)
Uvis Balinskis (pa kreisi) Foto: www.hcverva.cz

Latvijas aizsargs Uvis Jānis Balinskis otrdien guva vārtus, bet uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals un aizsargs Kristofers Bindulis rezultatīvi piespēlēja Čehijas hokeja ekstralīgas spēlēs.

Litvīnovas "Verva" viesos ar 2:4 (1:1, 1:3, 0:0) zaudēja Pardubices "Dynamo".

Balinskis trešajā minūtē vairākumā atklāja rezultātu, kad pēc piespēles atpakaļ viņš no laukuma vidus ar spēcīgu metienu pārspēja mājinieku vārtsargu.

Aizsargs uz ledus pavadītajā 21 minūtē un trijās sekundēs divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un beidza spēli ar +/- rādītāju +1.

Tikmēr Dzierkala pārstāvētā Pilzenes "Škoda" mājas spēlē ar rezultātu 3:4 (1:0, 1:1, 1:2, 0:0, 0:1) piekāpās Binduļa pārstāvētajai Česke Budejovices "Motor".

Dzierkals rezultatīvi piespēlēja 37.minūtē vairākumā, uzsākdams kombināciju, kas beidzās ar Jana Šleisa gūtajiem vārtiem, panākot 2:1 mājinieku labā.

Dzierkals uz ledus bija 21 minūti un 18 sekundes, vienreiz metot pa pretinieku vārtiem.

Savukārt Binduļa piespēle 51.minūtē vairākumā beidzās ar Jindriha Abdula vārtiem, panākot 2:3.

Bindulis uz ledus pavadītajās 19 minūtes un 37 sekundēs vienreiz meta pa vārtiem un beidza spēli ar +/- rādītāju -1.

Pēcspēles metienos Dzierkals otrajā metienu sērijā savu iespēju nerealizēja, bet viesiem precīzi bija divi metieni - 2:0.

Uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav" mājās ar 3:2 (3:2, 0:0, 0:0) izcīnīja uzvaru pār Prāgas "Sparta".

Latvijas uzbrucējs 19 minūtēs un 48 sekundēs laukumā pielietoja vienu spēka paņēmienu, zaudēja trijos iemetienos un beidza maču ar +/- rādītāju -1.

Tikmēr "sauso" zaudējumu izbraukumā cieta uzbrucēja Roberta Bukarta un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Vītkovices "Ridera", kas ar 0:2 (0:1, 0:1, 0:0) piekāpās "Olomouc".

Bukarts šajā mačā nespēlēja, bet Galviņš uz ledus pavadītajās 18 minūtēs un 11 sekundēs ar nozīmīgiem ierakstiem spēles protokolā neizcēlās.

Vēl aizsarga Roberta Mamčica pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" savā laukumā ar 1:2 (0:0, 0:2, 1:0) piekāpās "Liberec".

Mamčics laukumā bija 22 minūtes un 21 sekundi, izpildot piecus metienus pa pretinieku vārtiem un pielietojot vienu spēka paņēmienu.

Ceturtā turnīra tabulā ar 36 punktiem 20 spēlēs ir "Mlada Boleslav", bet "Škoda" ar 35 punktiem 20 spēlēs ir piektajā vietā. Česke Budejovices "Motor" ir 31 punkts 19 mačos un sestā vieta, "Ridera" atrodas 11.vietā ar 25 punktiem 17 spēlēs, bet 13.vietu ar 22 izcīnītiem punktiem 19 spēlēs ieņem "Verva". "PSG Berani" ar astoņiem punktiem 20 spēlēs ieņem pēdējo vietu līgā. Ekstralīgā spēlē 15 komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu