Par LFF ģenerālsekretāru kļūs Arturs Gaidels

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Arturs Gaidels
Arturs Gaidels Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretāra amatā no 1. decembra stāsies pašreizējais LFF izpilddirektors Arturs Gaidels, pirmdien apstiprinājusi LFF valde.

LFF ģenerālsekretāra amatu 1. decembrī atstās līdzšinējais organizācijas ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks.

"Arturs Gaidels daudzus gadus ir strādājis Latvijas futbola sistēmā. Viņš labi pārzina LFF darbu specifiku un darbiniekus, viņam ir padziļinātas zināšanas par visām Latvijas futbola ikdienas norisēm. Viņam ir ļoti labas attiecības ar klubiem un biedriem, kā arī mūsu stratēģiskajiem partneriem," pauž LFF prezidents Vadims Ļašenko. "Arturam Gaidelam ir idejas un ieceres, kā uzlabot LFF ikdienas darbu un straujāk īstenot Latvijas futbola attīstības programmu, ko prezentējām pirms LFF valdes vēlēšanām. Viņa pieredze un kompetence būs nozīmīga Latvijas futbola pārvaldē un attīstībā."

Gaidels strādā LFF kopš 2008. gada. Viņš septiņus gadus ir pildījis LFF Sacensību nodaļas vadītāja pienākumus un pēdējos divus gadus strādājis par LFF izpilddirektoru.

Vairākus gadus viņš pilda UEFA delegāta pienākumus Eiropas izlašu un klubu sacensībās.

"Paldies LFF valdei un prezidentam par izrādīto uzticību. Man ir liels gods ieņemt šo atbildīgo amatu. Paldies arī Edgaram Pukinskam par līdzšinējo kopīgo darbu, un lai mums arī nākotnē izdodas veiksmīga sadarbība! LFF ikdienas darbā centīšos ieviest nepieciešamās izmaiņas, pie kurām esam strādājuši gan funkcionālajā auditā, gan citos ikdienas procesos," izsakās Gaidels. "Kā organizācija pēdējos gados esam stabilizējušies un pilnveidojušies, un mans uzdevums būs to nodrošināt arī turpmāk. Kā prioritāru uzdevumu varu izcelt organizācijas restrukturizācijas procesu, galvenos akcentus liekot uz elites spēlētāju sagatavošanu, juridiskās un labas pārvaldības segmentu stiprināšanu, ka arī, protams, futbola infrastruktūras uzlabošanu. Esmu pārliecināts, ka kopīgi ar LFF pieredzējušo darbinieku un LFF valdes komandu varam daudz izdarīt futbola labā un realizēt LFF valdes izstrādāto stratēģiju laika posmam līdz 2024. gadam."

Pukinsks pirmo reizi LFF ģenerālsekretāra amatā stājās 2018. gada jūnijā, kad par organizācijas prezidentu tika ievēlēts Kaspars Gorkšs. Gadu vēlāk viņš nolēma pamest amatu, savu lēmumu pamatojot ar to, ka bija nolēmis vairāk laika veltīt ģimenei.

Pirms 2018. gadā Pukinsks amatā nomainīja Jāni Mežecki, viņš strādāja par LFF izpilddirektoru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu