Bļugera komanda piedzīvo sagrāvi NHL mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Pamatīgu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā svētdien piedzīvoja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" vienība, kas viesos ar 1:6 (1:2, 0:2, 0:2) piekāpās Vašingtonas "Capitals" komandai.

Bļugers uz ledus pavadīja 14 minūtes un 24 sekundes, no tām divas minūtes un deviņas sekundes mazākumā. Metienus pa vārtiem Latvijas uzbrucējs neizpildīja, izdarīja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja sešus no 12 iemetieniem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugers šajā sezonā 14 mačos guvis trīs vārtus, atdevis vienu rezultatīvu piespēli un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -3.

Šajā mačā Pitsburgas kluba sastāvā laukumā atgriezās komandas līderis Sidnijs Krosbijs, tomēr ar rezultivitātes punktiem izcelties viņam neizdevās. Vienīgos vārtus "Penguins" labā guva Džeiks Gencels, kamēr "Capitals" sastāvā precīzi bija Daniels Sprongs, Garets Hetavejs, Martins Fehervarijs, Toms Vilsons, KOnors Šīrijs un Jevgēņijs Kuzņecovs.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā visas trīs latviešu komandas ar 14 izcīnītiem punktiem 14 spēles ieņem 12.vietu, bet "Capitals" ar 22 punktiem 15 mačos ir trešie.

Šosezon NHL komandas aizvadīs 82 spēles regulārajā čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu