Jakam aktīvs sniegums uzvarētā KHL mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Jaks
Jānis Jaks Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas aizsargs Jānis Jaks trešdien izcēlās ar aktīvu sniegumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē un sekmēja "Soči" komandas uzvaru.

Soču hokejisti izbraukumā ar rezultātu 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) guva virsroku pār Novosibirskas "Sibirj".

Jaks spēlēja 20 minūtes un 26 sekundes un divos statistikas rādītājos bija līderis komandā - spēka paņēmienos (4) un ripas kontrolē (spēles laikā 500 metri). Viņš arī trīsreiz meta pa vārtiem.

Uzvaras vārtus nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām guva Vasīlijs Glotovs.

Tikmēr uzbrucēju Riharda Bukarta un Mika Indraša pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" mājās ar 2:1 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzveica Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard".

Uzvaras "bullīti" iemeta Vjačeslavs Ušeņins, bet Indraša pēcspēles metienu tvēra vārtsargs. Bukarts uz ledus pavadītajās 18 minūtēs un 51 sekundē vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un iekrāja četras soda minūtes, bet Indrašis 18 minūtēs un 33 sekundēs izpildīja vienu metienu, bloķēja vienu metienu un uzvarēja astoņos no 12 iemetieniem.

"Soči" ar 28 punktiem 32 spēlēs ieņem desmito vietu Rietumu konferencē, kamēr "Admiral" ar 19 punktiem 32 dueļos ir pēdējā Austrumu konferencē.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 56 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu