Simonss saskaras ar naudas problēmām un var mainīt savu attieksmi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bens Simonss
Bens Simonss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Bens Simonss šosezon vēl nav spēlējis, saskaroties ar nopietnām finansiālām problēmām, atsaucoties uz saviem avotiem, vēsta apskatnieks Hovards Eskins.

Simonss nespēj rast kopsaucēju ar Filadelfijas "76ers" kluba vadību. Pagājušajā vasarā viņš paziņoja, ka vēlas mainīt komandu, bet tas nenotika. Vēlāk Austrālijas basketbola zvaigzne pavēstīja, ka viņam ir mentālās veselības problēmas un viņš nevar atgriezties laukumā, lai gan Filadelfijas vienība uz to uzstāja. 

"76ers" vadība netic, ka Simonss saskāries ar psiholoģiska rakstura problēmām. 

"Fadeaway World", atsaucoties uz Eskinsu, vēsta, ka Simonss esot gatavs mainīt savu nostāju un atgriezties "76ers" rīcībā, jo viņš saskāries ar nopietnām finanšu problēmām. 

"Uzticams avots man teica, ka Simonss varētu būt salūzis. Viņa naudas plūsma ir apstājusies. Viņš zaudē daudz naudas un tērē daudz naudas. Viņa mājas vērtība ir 17,5 miljoni ASV dolāru, un viņam ir jāmaksā nodokļi. Viņam ir vēl viena māja Filadelfijas pievārtē, kuras vērtība ir astoņi vai deviņi miljoni. Viņš katru mēnesi pērk jaunu automašīnu, kas maksā aptuveni 500 tūkstošus dolāru. Viņš vienkārši tērē naudu tā, it kā tas nebūtu nekas, jo uzskata, ka šī plūsma nekad nebeigsies. Un cilvēks, kurš man to teica, apgalvo, ka viņam ir nopietnas problēmas ar naudu," norādīja Eskins.

"76ers" nozīmēja Simonsam speciālistu, lai pārliecinātos par viņa mentālo veselību. Par līgumsaistību nepildīšanu basketbolistam jāmaksā soda nauda. 

"Viņam varētu nākties atgriezties komandā. Es nevēlos, lai viņš būtu šādā stāvoklī. Biju domājis, ka viņš izlaidīs visu sezonu, taču izskatās, ka viņam būs jāatgriežas, lai nopelnītu naudu," teica Eskins. 

Saskaņā ar līgumu 25 gadus vecajam Simonsam šajā sezonā paredzēts 33 miljonu ASV dolāru liels atalgojums.

"76ers" 2016. gada jauno spēlētāju draftā Simonsu izvēlējās ar pirmo numuru.

Iepriekšējā sezona austrālietim individuāli bija neveiksmīgākā viņa karjerā. 58 pamatturnīra spēlēs vidēji mačā guva 14,3 punktus, sakrāja 7,2 atlēkušās bumbas un veica 6,9 rezultatīvas piespēles. Visos trijos rādītājos Simonss uzrādīja zemāko sniegumu NBA karjerā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu