Latvijas hokejistam Tralmakam četri punkti ECHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Eduards Tralmaks
Eduards Tralmaks Foto: collegehockeyplayers.com

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks trešdien guva četrus punktus Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) spēlē, palīdzot Meinas "Mariners" ar 4:2 (0:2, 2:0, 2:0) savā laukumā pieveikt Vorčestras "Railers" vienību.

Tralmaks otrdien no Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandas Providensas "Bruins" tika nosūtīts uz ECHL un jau pirmajā spēlē piedalījās savas vienības visos gūtajos vārtos, tiekot pie trim rezultatīvām piespēlēm un viena precīza raidījuma.

Tralmaks izpildīja sešus metienus pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

ECHL sezonas pirmajā spēlē Tralmaks guva trīs vārtus un izpelnījās ātru izsaukumu atpakaļ uz AHL.

Šosezon Providensas "Bruins" kreklā latviešu uzbrucējs astoņos mačos AHL iekrājis vienu punktu par gūtiem vārtiem, bet ECHL viņam divās spēlēs septiņi punkti - četri gūti vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Iepriekš četras sezonas Tralmaks pārstāvēja Meinas Universitātes komandu "Black Bears", kas spēlē Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA), bet martā vienojās par līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības "Bruins" fārmklubu. Septembrī viņš bija "Bruins" treniņnometnes sastāvā, bet oktobra sākumā viņš bija viens no septiņiem hokejistiem, kas nosūtīti uz treniņiem AHL komandā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu