Šautriņmetējs Razma nepārvar "Players Championship Finals" pirmo kārtu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Madars Razma
Madars Razma Foto: https://www.facebook.com/madars.razma

Latvijas šautriņu metējs Madars Razma piektdien Lielbritānijā zaudēja Profesionālās šautriņu korporācijas (PDC) "Players Championship Finals" turnīra pirmajā kārtā.

Razma, kurš PDC rangā ieņem 50.vietu, cīņā līdz sešiem uzvarētiem legiem ar rezultātu 3-6 piekāpās beļģim Dimitri van den Bergam, kurā rangā ir piektais.

Pirmajā legā beļģim neizdevās divi gājieni, taču tas netraucēja izcīnīt uzvaru. Razmam bija iespēja uzvarēt legu, ja vien pēc trāpīšanas trīskāršajā 20 lauciņā būtu raidījis šautru arī centrā.

Otrajā legā latvietis izmantoja sava gājiena priekšrocību, bet trešajā nespēja nobreikot pretinieku, kurš savā pēdējā gājienā divreiz trāpīja trīskāršajā 20 lauciņā un "buļļa acī". Nākamo legu van der Bergs noslēdz ar 16 punktu sadzēšanu un pirmo reizi mačā bija breiks - 3-1 beļģa labā.

Savā gājienā van der Bergs legu pabeidza ar vēl vienu metienu centrā un panāca 4-1. Nākamos legus līdzīgā cīņā abi šautriņu metēji uzvarēja, bet pārliecinošāka uzvara septītajā legā bija Razmam - 3-5. Devītajā legā Razma ar vienu gājienu sadzēsa 180 punktus, taču atbildīgā brīdī nespēja nobreikot pretinieku, kurš ar metienu dubultajā 4 lauciņā noslēdza cīņu savā labā - 6-3.

Turnīram, kurā piedalās 64 spēlētāji, ir 500 000 Lielbritānijas mārciņu (590 250 eiro) liels balvu fonds, no kura 100 000 mārciņu saņems uzvarētājs. Razma turnīru noslēdza ar 2 500 mārciņām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu