Džokoviča tēvs: Nevienam nav tiesību iejaukties mūsu privātajā dzīvē (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: Reuters/ScanPix

Nākamā gada sākumā "Grand Slam" sērijas turnīrā "Australian Open", visticamāk, Covid-19 ierobežojumu dēļ nespēlēs pasaules ranga līderis Novaks Džokovičs, paziņojis Serbijas tenisista tēvs Srdjans.

Turnīrs no 17. līdz 30. janvārim risināsies Melburnā. Sacensībās drīkstēs piedalīties tenisisti, kuri ir vakcinējušies pret Covid-19.

Jau ilgāku laiku pasaules raga līderis Džokovičs ir atteicies publiski paust savu nostāju Covid-19 vakcinācijas jautājumā.

"Ņemot vērā šantāžu un nosacījumus, viņš droši vien nespēlēs," Serbijas medijos izteicies Srdjans Džokovičs.

Serbijas tenisistam "Australian Open" ir karjeras veiksmīgākais "Grand Slam" sērijas turnīrs. Viņš šajās sacensībās triumfējis deviņas reizes, tostarp pēdējos trīs gadus pēc kārtas.

Džokovičs, spānis Rafaels Nadals un šveicietis Rodžers Federers šobrīd ir rekorda līdzautori - viņi katrs pa 20 reizēm uzvarējuši "Grand Slam" sērijas turnīros.

Nadals gatavojas pēc gadu mijas piedalīties "Australian Open", bet Federers turnīrā nestartēs ceļgala traumas dēļ.

"Australian Open" turnīra direktors Kreigs Tailijs (Craig Tiley) norādījis, ka aptuveni 85% profesionālo tenisistu ir vakcinējušies pret Covid-19, un līdz sacensību sākumam rādītājs varētu būt jau 90-95%.

"Katram ir tiesības izlemt - vakcinēties vai ne. Nevienam nav tiesības iejaukties mūsu privātajā dzīvē," uzsvēra Džokoviča tēvs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu