Levandovskis un "Bayern" cenšas neatklāt sarūgtinājumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Levandovskis
Roberts Levandovskis Foto: AP/Scanpix

Polijas futbolists Roberts Levandovskis un viņa pārstāvētā Minhenes "Bayern" centās neatklāt savu sarūgtinājumu par to, ka prestižo "Ballon d'Or" balvu saņēma Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un Argentīnas futbola izlases uzbrucējs Lionels Mesi.

Pirmdien Mesi pirmdien Parīzē žurnāla "France Football" versijā tika atzīts par 2021. gada labāko futbolistu, saņemot "Ballon d'Or" balvu jau septīto reizi savā karjerā. Otrajā vietā balsojumā palika Levandovskis, bet trešais bija šogad Eiropas čempionātā ar Itālijas izlasi uzvarējušais un UEFA Čempionu līgā ar Londonas "Chelsea" triumfējušais pussargs Žoržinju.

Levandovskis, kurš šogad guvis 59 vārtus, tika apbalvots ar labākā uzbrucēja balvu.

Kādreizējais "Beyern" spēlētājs vācietis Lotārs Mateuss izteicās, vai Levandovska gūtie 41 vārti Vācijas bundeslīgā bija par maz, lai iegūtu "Ballon d'Or"?

"Atklāti sakot, pēc šīs balsošanas vairs nesaprotu pasauli," teica Mateuss. "Es ļoti cienu Mesi un pārējos spēlētājus, kuri bija nominēti, bet neviens nebija pelnījis balvu vairāk par Levandovski."

"Bayern" izpilddirektors Olivers Kāns apsveica balvas ieguvēju, taču izteicās, ka Levandovskis bija pelnījis šo balvu tik pat ļoti, cik Mesi.

Pērn Covid-19 pandēmijas dēļ "Ballon d'Or" balva netika pasniegta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu