Foto un video ⟩ Krikunovs: Izlašu pārtraukumā ceram labi pastrādāt

CopyDraugiem X Whatsapp
Vladimirs Krikunovs
Vladimirs Krikunovs Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Lai arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo" trešdienas spēlē ar Habarovskas "Amur" tika pamainīti spēlētāju virknējumi, revolucionāras pārmaiņas ieviest nav bijis laika, un uzlabot sniegumu ir plānots izlašu pārtraukumā, pēcspēles preses konferencē pauda "Dinamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs.

Rīgas "Dinamo" trešdien četru mājas spēļu sēriju uzsāka ar zaudējumu pret Habarovskas "Amur", piekāpjoties ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:1).

Rīdziniekiem vārtus guva Jere Karjalainens.

Nedaudz pārkārtojām maiņas - pārvietojām vienā maiņā kanādiešus, bet Nikolajs Jeļisejevs spēlēja kopā ar Lauri Dārziņu un Peteru Tivolu.

"Lielu izmaiņu mums pagaidām nav, jo čempionāta gaitā tam nav bijis laika. Ierados klubā, un jau nākamajā dienā bija pirmā spēle," skaidro treneris. "Nekādu revolucionāru izmaiņu spēles zīmējumā nav. Izlašu pārtraukumā ceram labi pastrādāt un tādas pārmaiņas ieviest."

Krikunovs izteica cerību, ka varbūt šī cīņa palīdzēs labāk saprasties laukumā. Viņš atzīmēja, ka vairākumā bija daudz piespēļu, bet Tivola no diviem metriem neguva vārtus.

Viņš atkārtoja jau iepriekš pausto, ka ar vieniem gūtiem vārtiem uzvarēt ir grūti.

Treneris uzteica Karjalainenu par darbību vārtu priekšā vārtu guvumā un piebilda, ka vairāk "vārtu priekšā jānosedz pretinieku vārtsargam redzamība un jācīnās vārtu priekšā. To mēs uzlabosim, un domāju, ka turpmāk būsim interesantāki šajā jomā."

Krikunovs uzsvēra, ka "ar spēlētājiem esmu iepazinies", taču izmaiņām laika vēl kopš decembra sākuma nav bijis.

Treneris apstiprināja, ka pēc sadursmes šodien uz kādu laiku savainojuma dēļ nespēlēs Nerijus Ališausks, taču viņš cer, ka viņa vietā jau nākamajā spēlē laukumā varētu parādīties Oskars Cibuļskis.

Visā spēlē mājinieki 38 reizes traucēja viesu vārtsargu, bet viesi pa vārtiem meta vien 16 reizes.

"Dinamo" ar 29 punktiem 36 spēlēs ieņem pēdējo vietu Rietumu grupā 12 komandu konkurencē, bet "Amur" ar 37 punktiem 39 cīņās ir astotā Austrumos.

Turpinājumā šonedēļ nepāra dienās būs mači arī ar Maskavas apgabala "Vitjaz" un Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet pēc izlašu pārtraukuma 20.decembrī Rīgā viesosies Minskas "Dinamo".

Vladimiram Krikunovam galvenā trenera amatā asistē Valērijs Kuļibaba, Aleksandrs Ņiživijs, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu