Eglem vārti un Tralmakam divas rezultatīvas piespēles uzvarētās AHL

CopyDraugiem X Whatsapp
Haralds Egle.
Haralds Egle. Foto: Latvijas Hokeja federācija

Latvijas uzbrucējs Haralds Egle sestdien guva vārtus un Eduards Tralmaks atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlēs, viņu pārstāvētajām komandām svinot uzvaras.

Egles pārstāvētā Manitobas "Moose" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (2:0, 0:1, 1:1) pārspēja Grandrepidsas "Griffins".

Egle izcēlās spēles 13.minūtē, kad, meistarīgi pārvaldot ripu vārtu priekšā, panāca 1:0. Viņš šajā mačā divreiz meta pa vārtiem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Sezonas pirmajās četrās spēlēs viņš palika tukšā, bet iepriekšējā mačā atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Liepājnieks arī iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Savukārt Tralmaka pārstāvētā Providensas "Bruins" viesos ar rezultātu 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) guva virsroku pār Springfīldas "Thunderbirds".

Latvijas hokejists tika atzīts par spēles trešo spožāko zvaigzni, statistikas ailēs atzīmējoties arī ar vienu metienu pa vārtiem un pozitīvu lietderību +2. Tralmakam 11 spēlēs ir vieni gūti vārti, trīs rezultatīvas piespēles un pozitīvs lietderības koeficients +3.

Citā mačā uz rezervistu soliņa palika vārtsargs Artūrs Šilovs, kura pārstāvētā Ebotsfordas "Canucks" viesos ar 5:1 (3:0, 1:1, 1:0) uzveica Sanhosē "Barracuda". Mārtins Spensers uzvarētāju vārtos atvairīja 27 no 28 pretinieku mestajām ripām.

Regulārajā čempionātā līdz aprīļa beigām komandas aizvadīs nevienādu spēļu skaitu - 76, 72, vai 68 -, sadalot vietas pēc izcīnīto punktu/maču attiecības.

Plānots, ka, sākot ar nākamo sezonu, visas vienības regulārajā turnīrā aizvadīs pa 72 spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu