"Rīgas" hokejisti pēc pauzes MHL turnīrā atgriežas ar septiņiem ielaistiem vārtiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Hokejs. Ilustratīvs foto
Hokejs. Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

"Rīgas" komanda piektdien piedzīvoja zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlē, kas tai bija pirmais mačs pēc gandrīz mēnesi ilga pārtraukuma.

"Rīgas" hokejisti izbraukumā ar rezultātu 1:7 (0:3, 0:4, 1:0) piekāpās Čerepovecas "Almaz" komandai.

Vienīgos vārtus rīdzinieki guva trešā perioda devītajā minūtē, kad mājinieki pieļāva kļūdu savā aizsardzības zonā un pēc Gustava Millera piespēles precīzi meta Haralds Slišāns.

"Almaz" hokejisti visus septiņus vārtus guva pirmajos divos periodos, sešas reizes izceļoties vienādos sastāvos. Divus vārtus guva un vienu rezultatīvu piespēli atdeva Prohors Korbits, bet četros gūtajos vārtos asistēja Dmitrijs Solovjovs.

Rīdziniekiem bija nedaudz vairāk metienu pa vārtiem (29:27), taču pēc diviem periodiem viesi šajā elementā zaudēja ar 13:24.

Sestdien abas komandas aizvadīs vēl vienu savstarpējo spēli. "Rīga" zaudējusi četrās spēlēs pēc kārtas, šo neveiksmju sēriju iesākot pirms pasaules čempionātam atvēlētās pauzes.

Turnīra tabulā "Rīga" Rietumu grupā ar izcīnītiem 28 punktiem 39 mačos ierindojas 15.vietā.

"Rīga" iepriekšējā sezonā pamatturnīrā ieņēma 13.vietu Rietumu konferencē un nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

Treneru korpusā pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" komandā ir atgriezies galvenais treneris Raimonds Vilkoits.

MHL 13.sezonas kalendārs paredz, ka katra komanda pamatturnīrā aizvadīs 64 spēles (32 mājās, 32 izbraukumā). "Rīgas" komanda spēlē Rietumu grupā, kurā ir 17 komandas un tikai astoņas labākās iekļūst izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu