Bratislavas "Slovan" pārtrauc līgumsaistības ar Kristeru Gudļevski (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristers Gudļevskis
Kristers Gudļevskis Foto: http://www.hcslovan.sk

Slovākijas komanda Bratislavas "Slovan" pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi līgumsaistības ar Latvijas vārtsargu Kristeru Gudļevski.

Komandas paziņojumā norādīts, ka lēmums pieņemts pēc abpusējas vienošanās, un, ka savu karjeru Gudļevskis turpinās Ziemeļeiropā.

"Pēc abpusējas vienošanās Bratislavas "Slovan" un Kristers Gudļevskis lauzuši līgumu. Viņš pievienojās komandai februārī un palīdzēja cīņā "play-off" mačos. "Slovan" kreklā viņš kopā aizvadīja 32 spēles. Pēc sadarbības beigām viņa karjeras nākamie soļi gaidāmi Eiropas ziemeļos," vēsta "Slovan" ieraksts vietnē "Facebook".

Gudļevskis "Slovan" pievienojās februārī un pagājušajā sezonā aizvadīja septiņus maču regulārā čempionāta laikā, vidēji atvairot 91,4% metienu, un četras spēles izslēgšanas turnīrā.

Savukārt šosezon Latvijas vārtsargs aizvadījis 17 spēles, kurās vidēji ielaidis 2,52 ripas un atvairījis 90,9% pretinieku metienu.

2019./2020.gada sezonā Gudļevskis spēlēja Vācijas augstākajā līgā (DEL), kur 25 spēlēs vidēji ielaida 2,65 vārtus un caurmērā atvairīja 90,41% metienu. Tikmēr tās pašas sezonas ievadā viņš Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" rindās deviņos mačos izcīnīja trīs uzvaras, vidēji ielaida 3,45 ripas un atvairīja 86,3% metienu.

Gudļevskis 2018./2019.gada sezonā atgriezās no Ziemeļamerikas, 31 KHL spēlē vidēji ielaižot 2,37 ripas un atvairot 91,0% metienu. Divos mačos viņš palika nepārspēts, bet sezonas otrajā daļā viņu izkonkurēja krievs Timurs Biļalovs.

Vēl 2013.gadā pēc veiksmīgi aizvadīta pasaules čempionāta Gudļevski Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā ar kopējo 124.numuru izvēlējās Tampabejas "Lightning". Tieši togad viņš uzsāka savas gaitas Ziemeļamerikā un paspēja arī debitēt pasaules spēcīgākajā hokeja līgā. Kopumā Gudļevskis laukumā bijis trijos NHL regulārā čempionāta spēlēs un divos Stenlija kausa mačos.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu