Tralmakam 1+1 uzvarētā AHL spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Eduards Tralmaks
Eduards Tralmaks Foto: https://www.facebook.com/providencebruins

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks svētdien guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, sekmējot Providensas "Bruins" komandas uzvaru.

"Bruins" savā laukumā ar rezultātu 7:1 (2:0, 3:1, 2:0) uzveica Springfīldas "Thunderbirds" vienību.

Tralmaks vispirms divas minūtes un divas sekundes pirms pirmā perioda beigām asistēja komandas pirmajos vārtos, bet pēc tam 11 sekundes pirms trešdaļas noslēguma pats raidīja ripu mērķī, panākdams 2:0. Latviešu uzbrucēja gūtie vārti bija uzvaru nesošie.

Tralmaks, kurš tika atzīts par mača otru spožāko zvaigzni, šajā spēlē vienreiz meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta +2. Viņš šajā sezonā 16 spēlēs guvis trīs vārtus, atdevis četras rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +5.

Citā spēlē uzbrucēja Haralda Egles pārstāvētā Manitobas "Moose" mājās ar 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) uzveica Aiovas "Wild".

Egle vienreiz meta pa vārtiem un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Viņš šosezon deviņos mačos guvis vienus vārtus, izdalījis divas rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +2.

Regulārajā čempionātā līdz aprīļa beigām komandas aizvadīs nevienādu spēļu skaitu - 76, 72, vai 68 -, sadalot vietas pēc izcīnīto punktu/maču attiecības. Plānots, ka, sākot ar nākamo sezonu, visas vienības regulārajā turnīrā aizvadīs pa 72 spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu